lauantai 9. kesäkuuta 2012

kisoja mutta ei niin onnistuneesti

Jeppisjepulis joo elikkä tänään oltiin sitten kisoissa. Olin todella loppupäässä lähtijöistä joten oli hyvin aikaa verkkailla ja kävellä ja kaikenlaista. Kävelin radan ja pläääh todella tylsä sellainen, esteet vaihteli siitä 90-115cm vaikka luokka oli 110cm.
Rata oli vähän jännä, ei ollut hyviä linjoja ja ei ollut lähes yhtäkään linjaa jossa olisi ollut alle 6 askelta esteiden välissä.
Kympin radan löytää youtubesta, blogger ei anna laittaa sitä tänne joten kun menette tuosta kahenkympin videosta youtubeen niin se löytyy sieltä.



Pari hassua puomia tuli alas kympissä ja sitten pitikin mennä jo melkein kävelemään seuraavaa rataa joka oli vielä tyhmempi. Siinä esteet vaihtelivat 105-130cm asti ja luokan tarkoitettu korkeus tosiaan oli 120cm.
Ennen omaa rataani piti olla 6 ratsukkoa. Sain hypättyä oikeaan suuntaan kaksi-kolme kertaa kunnes minut huudettiinkin jo radalle. Alkoi pikkuisen ärsyttämään kun yhtäkkiä siitä olikin jääänyt välistä todella monta ratsukkoa ja olinkin jo kolmas. Noh mentiin sitten radalle ja yritin vähän ravailla siinä vielä. Rata itsessään oli todellinen katastrofi, en saanut yhtään pidätettä läpi ja hevonen painoi menemään ja kun piti saada pohkeella eteen niin oli todella väsyneen oloinen. Hypyt oli mitä sattuu ja jouduin lähes jokaisella esteellä päästämään ohjat että hevonen saa itse korjattua tilanteen ja sitten esteen jälkeen koko ajan hirveä ohjien keräily. Yksi puomi tulikin sitten alas.

Mutta huonoja päiviä tulee ja kun torstaina meillä oli estevalmennus niin W oli vielä vähän väsynyt siitä treenistä. Mutta nämä olivat aluekisat joten eipä näillä niin hirveesti väliä ollut. Myöskin huonoja päivä tulee ja menee, sellasta se on.

Videot saatte radoista jos ja kun kehtaan laittaa ne nettiin ja torstain valmennuksesta tulee myös videoo tänne.

3 kommenttia:

  1. olipas ihania hyppyjä wallulla XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no älääää :DDD ei niiku sujunu toi rata ei yhtää :D

      Poista
  2. Haaste :)
    http://myworldwithhorses.blogspot.fi/2012/06/haaste-3.html

    VastaaPoista