maanantai 13. elokuuta 2012

tuuppompputuuppomppu

Kiirettä pitänyt. Torstaina oltiin kisoissa. !10cm luokka meni hyvin puhdas rata ja nopein aika vaikka arvostelu oli A.1.0 eli clear round mutta ei menty edes lujaa :D muttamutta saatiin ruusuke ja hyvä mieli sitten poni koppiin ja hetken päästä 125cm rata. Kympissä w oli erittäin hyvä, kuunteli pohjetta ja ohjaa ja istuntaa ja aivan bûeno... Kunnes päästiin toiseen luokkaan eli 125cm muuttui heppa täysin, yritti heittää puolessa välissä rataa mut alas selästä ja painoi kädelle niin paljon että oli vaikeuksia pysyä pystyssä.
Hypyt oli mitä oli mentiin läpi ja ei suostunut kuuntelemaan mitään. Siitä sitten kivasti puomeja alas ja huono mieli. Noh, pidetään mielessä kympin rata.

Viikonloppuna oli hieman kevyempää ja lauantaina tehtiin Viivin ja Kaapelin kanssa pitkä maastolenkki jossa päästiin vähän päästelemään höyryjä ja laukkailemaan enduromopoille tarkoitetulle alueelle heh. W oli aivan täpönä ja sen näkönen oli kyllä reissunkin jälkeen hiki valui, tosin suurimmaksi osaksi siitä että sain pidätellä pojua kun Kaapeli meni täysiin ja W olisi myös halunnut mennä.


Eilen tuuppailtiin vähän sinne tänne koulua ja tänään vähän samanlaista tarkoitus olisi.
Huomenna koulutunti joka tulee olemaan joka tiistai. Tuuppausta tuuppausta luvassa siis viikottain, onneksi siinä on mun lisäks muitaki esteilijöitä. Perjantaina pompputunnille ja ensi viikolla samalla tavalla vissiin. Ensi viikonloppuna ei vissiin kisoihin mennä vaikka laaksolla olisikin mulla vaan sattuu työt niitten päälle mutta sitten kahen viikon päästä päästäis taas.
Ja jippii W on taas lihonut hihi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti