tiistai 17. syyskuuta 2013

Aluemestaruudet

Nyt on hypätty sitten Olympia Stadionillakin.
Kerrotaan nyt ensin viikon takaisesta Keravan aluemestaruuskisoista. Ensimmäistä kertaa acsu joutui hyppäämään 2 luokkaa päivässä. 
Lähdettiin tallilta niin että oltiin hieman yli yhdeksän tallilla, että kerkeän tyylimestaruuden radankävelyyn. Rata oli todella simppeli ja kiva. Siinä sitten odoteltiin että mun vuoro tulis ja siinähän meni yli 2 tuntia.... Vihdoin kun pääsin verkkaamaan oli Acsu ihan super, sileällä kevyt ja hyvin eteen ratsastettavissa. Otin muutaman hypyn ja radalle. Rata meni hyvin, muutamassa kohtaa piti ravin kautta vaihtaa laukka mutta muuten olin todella tyytyväinen. 

Sitten poni taas koppiin ja odoteltiin. Seuraava luokkani alkoi vasta kuudelta ja kisat vain venyivät ja venyivät. 
Radankävelyssä huomasin taas että onpas kiva rata, hyppäsin siis nuorten luokan korkeutena 115cm am.5 
Kun otin Acsun kopista ulos oli poika hieman hämmentynyt. Kamat päälle ja maneesiin työskentelemään sileällä. Acsu oli edelleen aika hyvä sileällä ja siirryin sitten verkkakentälle. Otin vain muutaman hypyn ja sitten taas kentälle. Möhlin itse pari lähestymistä mutta Acsu hienosti korjasi. 

Päästiin nollaradalla uusintakierrokselle, mutta huomasin jo pojun olevan aika väsynyt. En oikein työstänyt ennen uusintaa vain muutama hyppy. 
Uusinnan eka tuli alas, erittäin vaikea hahmottaa ja sitten okseri alas kun toin liian lähelle, muuten Acsu tsemppasi todella hienosti ja kolme rataa päivässä niin täytyy olla todella ylpeä pojasta. 
Väsymykseen vaikutti myös kymmenisen tuntia traikussa seisominen ja melko lämmin päivä. 
Tyylimestaruuksissa sijoituttiin sijalle 7. Ja nuorten mestaruuksissa sijalle 5. Ja oltiin ensimmäisiä ei sijottuneita. Otettiin nämä kisat hieman verkkana olympia stadionia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti