lauantai 26. huhtikuuta 2014

Ulkokausi avattu

Tänään pääsimme meidän yhteisiin kansallisiin sekä ulkokisoihin. Myös luokkakorkeus oli aivan uusi. Alunperin tarkoitus oli mennä sunnuntaina alueluokka korkeus 100cm, no huomasinkin sunnuntai yöllä että hupsis vain ilmottautuminen sulkeutui noin 5 minuuttia sitten joten piti keksiä joku uusi ratkaisu.
Lauantai kisojen ilmottautumista oli jatkettu tiistaille asti joten pienen pohdinnan jälkeen ilmottauduin 1b Avoin nuorille hevosille jne. luokkakorkeutena 110cm.
Mietin pienessä mielessäni että se on kuitenkin vain 10cm korkeampi ja avoin nuorille hevosille joten pakko olla vähän helpotettu. Höpöhöpö mitään helpotettu, aika taisi olla muistaakseni hieman anteeksi antavampi kuin normaalisti muuten sama  rata. Tosin radassa oli vain yksi suhteutettu väli ja sekin uusinassa.
Rata oli mukava ja ensimmäisiin ulkokisoihin erittäin mukava.
Oma pieni moka (sekä myös valmentajan...), sillä katsoimme että perusrata loppuu estenumeroon 7. ja uusinta alkaa numerosta 8. Ihan järkevää myös kun ajattelee että estenumero 8. oli suhteutetun ensimmäinen este josta 5 askelta ja pysty numerolla 9.
No, eipä näin ollutkaan vaan uusinta alkoi numerosta 9. (niinkuin yleensä..) hämmästyin kovasti kun kesken kaiken vihellettiin sillä kävin päässäni läpi että uusinnan ensimmäinen putosi so what?! Mutta kyllä mulle sitten selitettiin että neiti on hyvä ja ottaa ratapiirrustuksen käteen.

Oma moka sekä esteelle tulo että ratapiirrustuksen epähuomioiminen, sillä ei haitannut vaikka kaarre ei ollut täydellinen ja sitten takajaloilla puomi mukaan. No ensi kerralla paremmin.
Kuitenkin täytyy olla todella ylpeä tammuskasta silllä mahtava rata, lukuun ottamatta estenumero 8. sekä tempo ja kaikki vain osui todella nappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti