keskiviikko 16. tammikuuta 2013

laantumus

Eipä hirveästi ole ollut intoa kirjoitella blogia mutta ehkä nyt piristyisin jälleen. Olen vieläkin hieman kipeänä ja pitänyt tietokonetaukoa melkoisen monen monta päivää.

Viime viikon perjantailta piti saada videomatskua molempien heppojen hyppäreilta mutta kas kummaa menin ja unohdin videokameran kotiin.

Kuitenkin jos vaikka kerrottaisiin meijän poikien maailman tilanteesta. Viime viikolla ei tosiaan ollut koulutunteja kun olin todella kipeä ja sen verran kuluttavaa se olisi ollut joten pelkät estevalkut pidettiin. Aluksi hyppelin Acsulla. Tehtäviä en kauheasti muista enää niin tarkasti, mutta kuitenkin mentiin ainakin sellaista tehtävää missä oli pysty - 6 askelta - okseri ja puolikas ympyrä josta jatkettiin pystylle ja 7 lyhyttä askelta ja okseri. Tästä tuli siis kahdeksikon mallinen. Kun esteitä nostettiin askeleet vähenivät yhdellä. Acsun kanssa tehtävä oli melko helppo kun laukkaa on todella helppo muuttaa mutta välillä se oli liiankin helppoa ja askeleita tuli liikaa.
Lopuksi esteet olivat 110-120cm korkusia ja Acsu oli aivan super. Harmi kun kamera jäi juuri kotiin niin ei tullut videomateriaalia.
ai pitää ratsastaa niiku ylämäkee ?

Wallulla tehtiin samoja tehtäviä. Aluksi puomityöskentelyä ja Teppo piti huolen että jaksan työskennellä vielä, etten ihan kuolleena siellä selässä ole. Walperon kanssa esteet nousivat samoille korkeuksille kuin Acsulla.
Wallu kävi hieman kuumana. Pystyyn nousemista, takajalalla potkuja ja sen omia pyrähdyksiä suuntaan jos toiseen. Hypyt olivat todella hyviä mutta esteiden välit olivat sitten hieman vauhdikkaita.

Viikonloppuna käytiin hieman pellolla baanailemassa pitkästä aikaa ja teki hyvää.
Eilen, tiistaina oli sitten vähästä aikaa koulutunti. Walperon kanssa mentiin ja tehtiin avossa käynti-ravi-käynti siirtymisiä. Walperolla oli hieman virta päällä ja suhahdettiin joka nurkasta etiäppäin ja kun muut jo kävelivät loppukäyntejä me teimme vielä pitkään laukka - ravi - laukka siirtymisiä ympyrällä noin 20 minuuttia. Itsellä alkoi jo hapenpuute niin sanotusti loppua ja sitten käskettiin vaihtaa suuuntaa. Siinä vaiheessa olin jo todella kuollut mutta pikkuhiljaa Wallukin alkoi rentoutua ja sen omat leikit loppuivat.

Tänään on Acsulla koulutunti ja torstaina ja perjantaina on sitten estetunnit, jos vaikka muistaisin videokameran mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti