perjantai 25. tammikuuta 2013

tauko kisoja ylppärit mitä

En ole hirveästi päivitellyt ja sille löytyy syy. Olen panostanut nyt todella paljon ylppäreihin ja täten tietokoneilu jää vähäiselle. Maaliskuun lopussa voin sitten tehdä parannuksen ja alkaa päivittelemään useammin. Mutta tosiaan..

Mulla on ollut valmennuksia jotka ei oo menny nyt kyllä yhtään putkeen.. Julkaisin facebookissa myös Wallusta myynti-ilmoituksen, jonka osa on saattanut jo lukea.

"Myydään 15- vuotias täysurpo trakehner hevonen. Muistuttaa kamelia kooltaan sekä ulkonäöltään. Hyppykyky hyvä mutta ei pysy esteillä käsissä ja vie ihan 6-0 ympäri maneesia. Kouluvääntöä on edes turha harkita, se on ajanhukkaa tämän hevosen kanssa eikä tulokseksi synny muuta kuin hermojen menetystä. Säikkyy aivan kaikkea ja pienikin ääni on liikaa sekä ihmisiä täynnä oleva katsomo. Maastossa kaverin kanssa ok mitä nyt välillä pingahtaa suuntaan jos toiseen ja vasta kotipihassa saattaa kaasujalka hellittää, yksin maastoilua en suosittele. Sen seurauksena on vain ruumiita ja erittäin kipeitä häntäluita. Hoitaessa potkii ja puree mutta kaviot antaa kiltisti putsata. Loimittaessa tätä hevosta kannattaa itsellä olla päällä panssarivarustus. Tarjouksia otetaan vastaan!! :) 
Terveisin, erittäin v*ttuuntunut omistaja"

Elikkä estetunnit sekä koulutunnit eivät vain suju odotetusti. Juniorin kanssa rysäyteltiin viime estetunnilla esteiden sekaan kun ei vaan onnistunut. Tänään onneksi sujuikin jo paljon paremmin, lyhensin jopa jalustimia kun en vain päässyt kunnolla mukaan ja sukelsin koko ajan. Tosin jalustimet kävivät todella lyhkäsiksi joten siellä pysymien ei myöskään ollut kovin helppoa.

ei onnistu nii ei...

Walperon estetunnit ovat menneet tuhatta ja sataa edes takasin maneesia ympäri. Hypyt ovat hyviä ja jännistä linjoista huolimatta 130cm okseri puhtaasti yli vaikka kuski täysin mokasi lähestymisen. 

Koulutunnit yhtä tuskaa, ei onnistu niin ei onnistu. Ehkä välillä pitää olla tälläisiäkin hetkiä, mutta niistä ei vaan saa inspiraatiota tai motivaatiota vai mitä nyt onkaan niin ratsastamiseen ja tallilla käynti ei ole yhtä kivaa aina. Onneksi on päiviä jolloin toinen hevonen yllättää positiivisesti, välillä pitää itsekkin ottaa aivot pois ja heittää narikkaa ja lähteä pellolle tuulettumaan. 

Mutta ekat kisat häämöttää helmikuun puolessa välissä, ypäjä arctic show, luokista ei vielä tietoa mutta enköhän niistä mainitse sitten ajan kuluessa.

Tosiaan älkää ihmetelkö jos blogi viettää hiljaiseloa, kyllä se kesäksi taas nousee jaloilleen mutta tosiaan nyt tämä ylppäri - epäonnistumis tsydeemit vievät aikaa ja yöunet on kova sana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti