lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kisoihin valmistelua

Huomenna mennään Lohjalle kisoihin jaja kovasti ollaan onnistuneesti treenattu. Viime viikon koulu sekä estevalmennukset sujuivat hyvin. Tällä viikolla valmennukset sujuivat entistäkin paremmin. Wallun kanssa saatiin poitsua kevyemmäksi edestä ja esteillä ei kolistellut vaikka tultiin lähelle ja kuski mokaili mutta hienosti poika handlas.

Acsulla estetunti sujui hyvin, paremmin kuin hyvin. Mentiin ratana 110cm ja välillä poju lähti jopa hieman viemään jolloin mun ryhti parani entisestään ja jouduin työskentelemään paljon.

Koulutunti oli eilen ja sehän oli sitten yksityisvalmennus. No alku pelon jälkeen tunti sujuikin yllättävän hyvin ja teimme ravissa sulkua joka sujui todella hyvin ja poitsu lyheni. Sen jälkeen jatkoimme laukanvaihdoilla joita olimme tehneet edellispäivän estevalmennuksessakin. Aluksi teimme lävistäjällä mutta kun kiihdytysravisähläykset tulivat eteen vaihdoimme harjoituksen vastakaartoihin puomien avulla. Pian saimmekin molempiin suuntiin täydelliset vaihdot ja asia jätettiin muhimaan. Loppuravit vielä ja se oli siinä, tyytyväisenä lopetettiin ja tyytyväisinä lähdetään huomenna kisoihin.

Wallulla 110 cm ja 120cm sekä acsulla 100cm ja 110cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti