sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ypäjän kisat

Oltiin lauantaina Ypäjällä, herätyskello soi viiden maissa ja oli kyllä tuskaa herätä. Oltiin jo perjantaina laitettu kamat traileriin valmiiksi joten mikään kiire ei sinänsä ollut. Hevosille suojat, bootsit ja kuljetussuojat jalkaan ja harjattiin hevoset läpi jonka jälkeen traikkuun ja matkaan.
Koko matkan (2,5 tuntia) minä nukuin naama tyynyssä kiinni ja keräsin voimia.

Ypäjälle saavuttuamme meillä oli hyvin aikaa. Kello oli vasta 9.30 ja Wallun luokka alkaisi vasta 10.50 (aikaistettiin, alunperin noin 11.15) joten katselimme kisoja ja kun hyppäsin vasta luokan lopussa niin kerkesin kävellä radan hyvin sekä katsoa ensimmäisten ratsukoiden radat.

Rata oli melko helppo ja se sujuikin hyvin kunnes itse mokasin viimeisen suoran ja pikku askeleen jälkeen puomi lensikin kaaressa kannakkeelta ja 4 virhepistettä PLUS 1 virhepiste liian nopeasta ajasta. Arvostelu oli siis ihanneaika ratsastus eli mahdollisimman lähelle 64 sekuntia ja meidän aika oli 57 jotain..

Wallun rataa en saa ladattua youtubeen ties mikä häiriö siinä on.

Acsun rata meni hyvin, vaikka multa murtuikin pari varvasta juuri ennen rataa. Acsu kun oli hieman innoissaan ja pomppasi jalkapöydän päälle ja krunts vaan kuului ja sen jälkeen yritin työntää hevosta pois mun jalan päältä, ei ollut muuten aivan helppo homma.

Rata kuitenkin sujui siis todella hyvin ja nollarata tuli sekä ruusuke.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti