perjantai 19. huhtikuuta 2013

kuviakuviakuvia

Päätin laittaa menneistä viikoista kuvia, kun ei ole tullut postailua hetkeen. Tosiaan sairaalasta palautuani lepäilin kotona hetken ja pari risteilyä osui juuri kohdalle myös tietenkin juuri hyvin niin että kun laiva keinuu minä en. Sairaalakäynnin syyksi koitui asentohuimaus eli aivoissa sisäkorvassa kaarikäytävillä oli tasapainoa haittaavaa sakkaa joka sitten piti retuuttaa oikeeseen paikkaan.

Wallun harja talven jäljiltä, pitäisi vissiin hitusen lyhentää?




Tallille mentäessä täytyy pistää uikkarit päälle ja uida tien yli jotta pääsee näkemään heposia. Hieman on joki tulvinut yli.


Donna omaaa paljon ilmeitä, ja nykyään todella hellyyden haluinen koira.


Oltiin abiristeilyllä ruotsissa ja tottakai oli pakko ostaa uudet converset laivalta. Rakkauspakkaus, ei voi muuta sanoa. Olen jo kauan himoinnut noita mintuvihreitä conssuja ja nyt siis vihdoinkin omistan ne.

Tosiaan matka ruotsiin minä + pari muuta hassua ja heti ensimmäiseksi energiajuomat hajosivat laukkuun, onneksi ei vaatteet kastuneet.


Maneesissa olevat peilit saatiin vihdoin pestyä heh joten nyt kelpaa taas kuvailla ;)


Olin myös perjantaina NRJ extravadance risteilyllä ja virossa maissa tuli myös käytyä ja tosiaan tällä reissulla ei tullut oikein nukuttua.


Sairaala reissun jälkeen Acsulla oli kova ikävä ja meinasi syödä puhelimen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti