sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Laakso TUUR

Tänä viikonloppuna oli TUURin järjestämät alue/kansalliset kisat. Kisasin molempina päivinä ja kauheasti aikaa ei jäänyt auttelemiseen mutta kisojen päätyttyä autoinkin sitten senkin edestä, eli kantelin puomeja ja roskia ynnä muuta.

Kisat olivat kivat, aikataulut pelittivät, BUFFA nam

Kisat ei omasta puolesta sujuneet oikein nappiin mutta osittain asiaan vaikutti se että ei olla päästy treenamaan ulkona ollenkaan tänä vuonna ja Acsun kanssa otettiin vähän varovaisemmin kun parisen viikkoa sitten auto ajoi päälle maastoreissulla.
Sen jälkeen ollaankin kävelty ja hiljalleen menty. Acsulta jäi siis Ypäjän kisat väliin ja Wallun kanssa siellä käytiin pyörähtämässä, mutta sielläkin puomeja putoili.

Lauantai radat Wallulla, 110cm meni tosi hyvin pari todella hentoa hipaisua otti sitten puomit alas mutta hevonen oli todella kuuliainen ja mukava ratsastaa. 120cm menikin aika penkin alle mutta se taas pistetään roskakori muistioon ja painetaan delete-nappulaa ja jatketaan eteenpäin.


Sunnuntai ensiksi oli Acsun rata. Rata oli aivan super vaikkakin otettiin aina askel liian vähän joka väliin mutta vika este sitten ratsastajan mokasta johtuen alas. Mutta jännityksellä mentiin koska en ole koskaan kentällä/ulkona vauvelilla hypännyt joten oli sitten vähän erilaista kuin sisällä.
Walperolla sitten 120cm joka oli aikaratsastus ja alku menikin hyvin mutta vähän liian vähän  voimaa joten pari hipaisua toi pari puomia alas mutta me pidettiin hauskaa ja vedettiin koko rata vaan täysiä läpi. Kerrankin kun vihdoinkin pääsi ulos hyppäämään ja aikaa ratsastaa ni oli hauskaa.

Videot tulevat myöhemmin.





Tälläinen tuli sitten voitettua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti