maanantai 28. helmikuuta 2011

Ja täällä taas, tuppaa aina välillä unohtumaan aina että blogikin on olemassa :D

Tänään alkoi taaas koulu (yääh), ja olin siellä 2 oppituntia jonka jälkeen aloin voimaan todella huonosti :/...
Varmaan minuunkin iskee tuo "oksennustauti" (inhottava sana ô.Ô) mutta toivotaan ettei.. Joten väliin jäi matikka ja kemia. Musta alkaa tuntua että tämä lukio ei ole ihan mun juttu... Ties mistä sitten johtunee.

Eli loma loppui siis ja sitä kesti kokonainen viikko \../.
Mutta sekin meni koko viikko heppaillessa, eli vietin viikon tallille, noin kirjaimellisesti. Kaikki ihanat heppaystäväiseni olivat meillä yötä/ tai minä heillä ja olin vain 2 yötä kotona yksin ilman ketään, aika vähän jos mietitään että öitä oli n. 10 :D
Mutta ei se haittaa :) hyvässä seurassa aika rientää..
Ja nyt Wallu on ûberhieno, täytyy vain todeta. Piti olla valmennus viime viikolla mutta valitettavasti nekin kaatuivat kylmien sääolosuhteiden takia :/ (prkeleen suomi...) Onneksi huomenna pääsee jälleen <3 Niin ja aivan yhdet kisatkin (20.2. olleet oisko ollu keravalla??) menivät sivu suun pakkasten takia..

Mutta onneksi päästiin eilen kisoihin, evitskogiin, ja hienosti meni täytyy myöntää. Nimittäin kauden ensimmäiset kisat ja 80cm 6.sija :)) ja 9 sijoittui, 35 lähtijää, eli aika hyvin vaikka itse sanonkin, sai poika kyllä herkkujakin ja sitten 90-100cm 12.sija ja vain yksi tuli alas mutta se oli päivän selvästi oma vikani koska toin hevosen aivan liian lähelle kakkosestettä. Mutta loppurata oli aivan mainio. :) Voin laittaa videoitakin kunhan saan ne.
Ensi viikolla olisi sitten tarkoitus menna eholle (5.3.) ja tietenkin toivotaan parasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti