maanantai 7. maaliskuuta 2011

Taas on aikaa vyörähtänyt viime päivityksestä.
Viime viikonloppuna, lauantaina 12.3. oltii eholla kisoissa. Ei ollut meidän parhaimpia päiviä, mutta kaiki otetaan treenausmielessä vielä näin alkukaudesta. :)
Mentii siis 90cm ja 100cm.
90cm verkassa wallu oli aika löysä enkä meinannut saada sitä oikein hereille. Kivasti meinattiin myös saada kaviot otsaan toiselta hevoselta joka alkoi riehua...
Itse 90cm rata meni jotenkin ok, yksi kielto siniselle laineelle, mutta oma vika huomasin jo ennen estettä että heppa ei ollut oikein pohkeiden välissä ja täten kielsi. Taisi nähdä myös pienen mörön siellä kulmassa. Muuten loppurata oli oikein kiva, mukavasti sujui.
100cm rata meni sitten niin penkin alle että.. Tuli 4 puomia alas, mutta heppa vain kaahotti eikä keskittynyt esteisiin ja hyppäämiseen ollenkaan. Treenausta treenausta. Juttelin valkun kanssa myös ja sanoi, 90cm rytmin olleen hyvä ja mentiin niin kuin piti, tosin myös sanoi sitä että pohkeet pohkeet.
Pirun kolari, vasenta puolta pitää todella treenata että sais pidettyy kunnolla vasemman jalan kiinni.
Päivä venyi melko pitkäksi eholla ja oltiin kotona vasta viideltä.
N:llä ja erikalla meni myös hyvin :))) 

Sunnuntaina sitten vietettiin hieman ennenaikaisesti synttäreitäni (oikeasti ovat 9.3.) mutta sukulaiset meille ja näin.. Lahjoja tuli; neonpinkit conversssssit <3 rakastuin, kiitos kummitäti :) Ja sitten rahaaa, pääsee shoppailee vähän ;D

Eilen Wallu oli sitten todella rento, mentiin ravityöskentelyä, ja huh miten käytti selkää :D
Ja tänään Jenna halusi kokeilla Wallua ja poika näytti mitä osaa :)) Ja huomenna aamulla taas estevalmennus ja keskiviikkona kouluvalmennus, wuhuuu !! :)

Ens lauantaina sitten taas eholle, tykkään niistä esteistä :)... Ja toivotavaan että TEAM EEK pääsee sinne koko porukalla ;) ONNEA EMMA !!!! <3 (7.3.)

sitten vielä biisi jota olen kuunnellut viimeset 4 tuntia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti