torstai 17. marraskuuta 2011

pullea polle

Eilen tosiaan kävi fysis ja sanoi että mahdollisesti reidessä + nivusessa jossain ylhäällä minne ei näe tai tunne niin on revähdys. Pahimmassa tapauksessa lantiossa murtuma tai joku iso lihas on repeytynyt kokonaan. Pitää vain toivoa parasta. Kahden viikon hyppykielto ja viikon päästä saa alkaa laukkaamaan.
Liikutus tapahtuu oireettomasti eli ei saa alkaa oirehtia millään tavalla, ei saa ontua ei aristaa yms.

Tänään kun ratsastin Wllä se oli todella hyvä. En ole pitkään aikaan saanut sitä ratsastettua noin hyväksi. Otin raipan mukaan (esteraipan) ihan vain että poika tottuu raippaan.

Ties mitä sille on tapahtunut muualla kun se on todella arka varsinkin raippoja kohtaan.
Alkukäynnit olivat sitten reippaammat mutta rauhoittui kun ymmärsi että se on vain mukana.
En ole myöskään käyttänyt kannuksia pitkään aikaan. Teimme piiiiiiiitkät alkukäynnit ja paljon taivutuksia ja muuta mahdollista kuten voltteja, ympyröitä ja kiemurauria.

W kulki rentona koko ajan ja haki koko ajan rentoon muotoon alas, takajalat polkivat hyvin alle ja oma moottori toimi. Poju toimi pelkillä pohkeilla ja painoavuilla ja yritti miellyttää ratsastajaa koko ajan.
En ole tyytyväisempi poikaan pitkääääään aikaan.

Olemme olleet myös panostajia tässä muutama päivä.
Hevosella on ollut yllä ; vaaleansininen huopa, vaaleansiniset pintelit, vaaleansininen ratsastusloimi

Minulla taas vastaavasti kaikki on ollut tumman sinistä; tumman sininen KLn untuvaliivi, tummansininen KLn fleece, tummansiniset KLn ratsastushousut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti