lauantai 5. marraskuuta 2011

ongelmia päivityksessä

Joops suuuuuuret pahoitteluni siitä että en ole päivittänyt, ongelmaan löytyy vastaus ja se on netti. Olen yrittänyt saada nettiä toimimaan mutta piru vie kun ei suostunut toimimaan vaikka eilenki yli puolitoistatuntia yritin vääntää tomimaan mutta ei.
haluan tämän <3
Kauheasti uutta ei ole tapahtunut muuta kuin että itse olen saanut ruhjeita tässä kuluneen viikon aikana.
Perjantaina W puraisi kädestä niin että nyt siinä on komea ja ISO mustelma. Sitten sain myös tänään potkun polveeni, irrotin jalkalenkkejä pojulta ja humpsista sitä vatutti joku ja jalkaa lens suoraan päin polveani.
Onneksi seisoin niin lähellä hevosta että ei kerennyt lataamaan ja saamaan voimaa potkuun. Kipu on tällä hetkellä melkoinen mutta huomista odotellessa.

Muuta en ole tehnyt pojun kanssa kuin kävellyt kävellyt ja vielä vähän lisää kävellyt. Joka päivä siis tunteroisen ja samalla pitänyt sitä suolahaudetta jalassa (ups, paljastin) ja hyvin on alkanut turvotus laskea. Nyt jalka alkaa näyttää jo melkein normaalilta. Taisi olla imppari taasen.

Tänään meillä kävi hieroja. Poju muuten kunnossa mutta kun sanoin että vasemman takajalan sisäreisi on ollut jännän muotoinen ja aika herkkä niin hieroja katsoi sen. Oli sitä mieltä että revähtänyt tai vastaavaa. Täytyypä siis pyytää fysioterapeutti paikalle ja tutkimaan pallero.
Olikohan muuta kerrottavaa tällä kertaa.. Voin päivitellä myöhemmin jos päähän iskeytyy jotain.

2 kommenttia: