sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Husö Jump

Siellä siis minut nähtiin perjantaina katsojana ja lauantaina kisaajana.
Perjantaina lähinnä katselin alueratsukoita (tosin ei siellä muita ollutkaan..) ja sitten eilen ihan itsekkin jouduin tekemään töitä.

110cm luokka alkoi yheltä mutta alunperin minun piti lähteä 20. numerolla mutta selvästikkin jälki-ilmottautujien myötä olinkin paikalla 39. Noo ei se maailmaa kaatanut ja siinä sitten hyvät alkukäynnit ja verkasa (maneesissa) ravityöskentelyä ja taivuttelua ja sen sellaista. Täytyy myöntää että pohjan takia otin mahdollisimman vähän hyppyjä koska vaikka hyvä pohja niin ei ollut vielä selvästikkään asettunut vielä paikoillee vaan oli ihan liian pehmeä ja tämänpä takia hypyt jäivät vähäiseen.
©Sini

Ratahan oli arvostelulla A.2.0 joten aikaratsastus ja tosiaan näissä arvosteluissa me pistämme menemään ja kuolain tuntui välillä vähän liiankin hyvin ja W jäi vähän pomppimaan paikoilleen, tai no ei nyt aivan suorasanaisesti mutta olisimme kirineet sekunteja ellei näin olisi käynyt, mutta tosiaan nollaratahan sieltä pompahti ja pääsimme sijalle 5. Kunnes neljän viimeisen ratsukon aikana kolme meni meidän ohi ja lopulta olimme sijalla 8. Ei huono sekään.

Palkinnoksi hieno vihreä ruusuke kultasin reunoin ja sellainen kultanen viiva mikälie ja Uss polon kengät sitten lähetetään postissa. JEE uudet kengät heh :'D

Hevoset koppiin ja sitten sellaiset reilu 5 tuntia odottelua. Tosin käytiin pitkä maastolenkki pyörähtämässä ettei jalat mene maitohapoille.


Kun oli junnucupin kävely eli luokka 8a menin kävelemään radan vaikka olinkin luokassa 8b mutta sama rata nii so what.
Siinä sitten odoteltiin ja katsottiin ratoja ja heppa kuntoon ja verkkaamaan. Verkassa W oli hieman tahmea mutta radalla se koko hevonen sitten räjähti. Eipä ole ennen ollut tuollainen. Hirveä kaahotus jokaiselle esteelle ja ei menneet pidätteet läpi ja meno oli kyllä sen näköistäkin.
Oikein hävettää mutta siinä tilanteessa ei oikein voi muuta tehdä kun ei nyt ihan mieli tee rysäyttää esteitä päinkään. kolme puomia alas ja yks aikavirhe mitä en todellakaan tajua. Yleensä meillä on yksi radan kovimmista ajoista mutta selvästikkään tässä ei näköjään ollut.
No opimme taas jotain ja nokka kohti Hankoa.

Keskiviikkona tosiaan pakkaamme ja lähdemme Hankoon, Sea Horse Weekkiin ja lauantaina tulemme pois ja Sunnuntaille keksin jännää tekemistä kuten mennä ALUEKOULUKILPAILUIHIN !! olen tainnut saada aivotärähdyksen mutta täytyy sitäkin nyt vähän kokeilla. Näistä lisää myöhemmi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti