tiistai 3. heinäkuuta 2012

kisareissu ja muutto

Elikkä perjantaina päivällä lähdettiin kohti Korpilahtea. Siellä majoituttiin kahden ponin talliin ja ponit olivat laitumella. W pääsi lauantai ja sunnuntai päivällä viereiselle laitumelle ennen kisoja. Siellä se onnessaan kirmaili edes takas ja söi ruohoa. Haimme myös kisakaapin perjantaina, finally se oli saapunut.

Lauantaina menin aamulla kisapaikalle katsomaan kisoja ja sitten puolen päivän aikaan lähdimme hakemaan pollea sinne. Heppa laitsalta ja traikkuun. Ajoimme noin 10 minuuttia kisapaikalle ja sitten kävelinkin radat. Näin meni molemmat kisapäivät.
Lauantaina tosiaan hyppäsin 110cm ja 120cm. Kymppi meni hyvin ja puhdas rata tuli, olimme aluksi sijalla 4 mutta kun lähtijöitä oli useampi niin loppupeleissä olimme sijalla 13 ja vihreä ruusukehan sieltä mukaan tempaistiin.

Parin tunnin odottelun jälkeen tuli 120cm ja menin verkkaamaan. Kävelin paljon ja otin muutaman hypyn. Pari pikkuaskelta tuli esteille joilta sitten tuli puomitkin alas. Tuloksissa lukee että puomeja tuli alas 3 mutta tosiasiassa niitä tuli vain 2. Tämä siis huomattiin vasta sunnuntain puolella kun katsoin kipasta tuloksia ja sitten varmistelin vielä vanhemmilta ja videosta.


Sunnuntaina hyppäsin 120cm luokan. Tulin hyvin ekalle esteelle jolta olikin sitten pitempi tie kakkoselle jossa laukka kerkesikin jo muuttua liikaa ja pikkuaskel ja puomi alas ja kaarre jota seurasi kolmonen, pikkuaskel ja puomi alas. Loppurata olikin sitten jo iha superhyvä.

Yksi rusetti, yksi ei niin hyvä rata ja yksi todella hyvä loppurata jäi käteen ja sitten lähdettiinkin kohti uutta tallia. Tällä hetkellä majailemme siis Tuusulassa Tepon (valmentajani) tallilla.

Eilen vähän käppäiltiin ja tänään meillä oli estevalmennus. Teimme aluksi koulutuupparointia, takajalat kunnolla työskentelmään jonka jälkeen otimme sitten puomiharjoituksia. Ravissa puomin yli ja sitten laukannosto. Seuraavaksi harjoituksena oli laukan kokoamista ja sitten tulimmekin jo rataa. Esteet olivat korkeimmillaan siinä 110cm tänään oli siis enemmän laukantyöskentelyä kuin esteiden korkeutta. W oli loppua kohden erittäin hyvä ja lopussa alkoikin olla jo kisameininkiä eli laukka oli sellaista kuin kisoissa.

loput videot myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti