sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

koulutuuppaus

Tänään herättiin kuudelta koulukisoihin ja tsädäm meinattiin jopa napata sijoituskin kaikkien niiden koulutuuppareiden edestä. Tarkoitus oli saada yli 60% ja kuitenkin niin että hevonen olis hyväntuntuinen Hangon kisapäivien jälkeen. Tämä Helppo B:3 2009 luokka oli siis alueluokka ja tätä ennen olen mennyt vain yhden Helppo Cn seurakisoissa kaksi vuotta sitten.

No, ei keretty edes verkkaamaan kuin muutama minuutti kun minut käskettiin hevosineen ja valmistautumaan kouluradan lähelle. Siinä sitten yritin vähän hevosta lämmitellä ja saada sitä liikkumaan johonkin suuntaan. Onneksi, ONNEKSi päästiin kouluaitojen sisälle vielä käppäilemään ja lämmitelemään ennen vuoroa ja näin ollen sain näytettyä kouluaitoja Walperolle.

Selässä tuntui että rata menee ihan mönkään ja pieni liukastuminenkin kävi vaikka oli nurmihokit ja siitä pieni korjaus hevoselta mutta videolta ja arvosteluissa se näyttikin oikein kivalta menolta.

Oltiin pitkään kakkosina ja sitten neljänsinä kunnes muutamat kauan kisanneet vetäsivät meidän ohi, mutta tyytyväinen polleen täytyy olla ja kivat kisat olivatkin vaikka tauon aikana tulikin kiva sadekuuro. Harmittaa niiden puolesta jotka eivät lukeneet "kunnolla" kisakutsua jossa mainittiin heti että nurmikentällä ja näin ollen heillä ei ollut hokkeja ja siellä mentiin nurin hevosten kanssa.

Tässä kuitenkin meidän koulurata


Sea Horse Weekistä myöhemmin lisää. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti