keskiviikko 6. helmikuuta 2013

damdididam

PÄivittelenpäs ku tylsyys kohtaus iski, eikä ylppäreihin huvita lukea. Hupsis.



Minä 7 vuotiaana Karlvikin ponikoulussa vuonna 2001, jo monta vuotta ratsastaneena ja senkin jälkeen monta vuotta ratsastanut.

Tänään oli muutes Walperon estetunti, joka sujui ihan okei. Jumppasarjoissa meinas jätkä hieman kiihtyä läpi esteiden kunnes tajusi että pirkules ne esteet on ihan kiinteitä eikä läpi meno oo iha khuul juttu. Mun vasen jalka heitteli koko tunnin, keskusteltiin jos vaihettais nuo tällä hetkellä olevat kierrenivelet johonkin ku en saa pidätteitä kokonaan läpi ja W saa mut vedettyä sieltä tasapainosta pois jolloin esteen päällä en oo tasapainos ja sillee..

Acsulla piti olla kouluvalmennus mutta liikkenne ei ollu meidän puolella joten se jäi väliin. Huomenna on ihana päivä, sen lisäksi että on kouluvalmennus mutta sen takia että saan ihka ensimmäisen OMAN autoni. <3 buubuu.="" ellei="" in="" ivitt="" j="" ja="" jo="" koulu="" kun="" lasketa.="" lempinimikin="" lkeen="" maneesi="" nyt="" on="" p="" paranee="" sen="" sill="" tallille="" treenausolot="" tyhj="" valmennuksia="">
Viikonloppuna sitten keravalla seurakisat, ACsulla 100cm (tai 80cm riippuen to treeneistä) ja Walperolla 110cm. Joten siitä sitten tulee taas päivitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti