sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Järvenpään aluekisat

Tänään oltiin sitten aluekisoissa. Acsu oli taas super. aluksi olin hyppäämässä 100cm ja 110cm mutta kun 110cm oli piste-esteratsastus niin hylkäsin ajatuksen ja hyppäsin sitten 90cm ja 100cm.

90cm meni vähän rauhallisesti ja pari huonoa lähestymistä mutta kuitenkin 0-0vp ja ensimmäisiä ei-sijottuneita taas.



Sitten olikin metrin vuoro. Acsu oli verkassa todella siis todella virkeä - jos joku ratsasti liian lähelta kunnon köyrypukki singahti saman tien kera vinkaisun.

Rata itsessään oli hyvä kakkosen jälkeen, ensimmäiseen väliin en vain saanut kiinni joten kakkonen alas mutta sen jälkeen Acsu olikin todella super hyvä ratsastaa ja liikkui eteen mutta ei ollut pitkä ja wau. Kuunteli todella hyvin ja neloselta vitoselle sain kuin sainkin tehtyä melko lyhyen tien.
Hevoset koppiin ja lähdettiin sitten vielä traikuilta katsomoon katsomaan sijottuneita ja ostamaan vähän purtavaa. Puolessa välissä matkaa kuulin " Palkintojenjakoon pyydetään wseuraavia ratsukoita..." ja loppu mitä kuulin "Hyttinen - Aircare" siinä vaiheessa minä lähdin pinkomaan kauheata vauhtia kohti maneesia ja pääsin kuin pääsinkin palkintojen jakoon.
Sieltä irtosi sitten kuitenkin sija 6. !!
Hyvill mielin kotiin, wallullakin meni hyvin! Lue lisää..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti