keskiviikko 22. tammikuuta 2014

OMG kisat!

Tänään oli siis meidän kisakauden avaus saksassa. Aamu alkoi aikasin kello 5.15 herätyksellä ja jatkui hevosten ruokinnalla ja loppu sutaisut hännästä pois oljet jotka yön aikana jääneet kiinni. Vaikka kuinka olin show shine -pullon kanssa riehunut.
Bargenstedtii ajoi noin 2 tuntia ja me nukuimme matkan livingissä ja loppumatka meni jäätyessä. Onneksi oli edes muutamat loimet lämmittämässä meitä. Saavuimme perille kävin katsomassa radan ja korkeutta oli se 120cm rata oli tosi kiva ja aikaratsastus. Radan käveltyämme heppa kuntoon ja maneesiin. Olin lähtijä numerolla 16.. 

Verkassa Acsu tuntui todella hyvältä, ei tehnyt enää vinkaisuja vaikka joku laukkasi vierestä tai muuta sähellystä. Itseasiassa käyttäytyi todella asiallisesti eikä säheltänyt omiaan niinkuin yleensä. 




Rata sujui todella kivasti ja olin todella iloinen kun maaliin päästiin. Kun vertaa ratoihin mitä suomessa olen hypellyt niin eron näkee heti. Laukan tempo on parempi, löydän jo paremmin paikkoja sekä uskallan ratsastaa eteen enkä rupea jarruttelemaan. Muutamia kopisteluja tuli mutta ne olivat kevyitä ja johtuivat omasta epävarmuudestani tulenko lähelle vai kauas. Mutta loppujen lopuksi super Acsu! Ykäkin oli ylpeä.

Alkuperäinen suunnitelma oli hypätä 120cm ja 130cm mutta päätimme Ykän kanssa että näin hyvän radan jälkeen palkitaan heppa ja jätetään 130cm välistä. Oli hieman hassua istua katsomossa kun oma nimi kuulutetaan seuraavaksi lähtijäksi.. 


Loppuun vielä radasta video


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti