perjantai 3. tammikuuta 2014

todellinen kuvapostaus joulusta


Joulu oli ja meni ja viikko hurahti vähän liiankin nopeasti. Kavereita näin paljon, joka päivä. Joulufiilis oli hieman korkeammalla kuin täällä Saksassa, vaikka ei lunta saatukkaan. Ihania lahjoja ja ruokaa, jouluruokaa ai että sitä tuli syötyä niin paljon että rupesi jo korvista tulemaan. Laitan nyt tähän postaukseen lähinnä jouluun liittyvää ja seuraavaan sitten vähän muuta viime viikkon liittyvää. 



Saatiin Acsun kanssa pieni edustuskuva otettua jouluna. On se kllä hieno ja iso poika.



tyhjensin jouluna meidän keittiön kaappeja hieman vanhoista roinista.



Vihdoin ja viimein sain suomalaista piparitaikinaa. Ai että olin kaivannut sitä niin paljon ja pakkohan siitä oli ottaa kaikki ilo irti. Erikan kanssa koristeltiin ja leivottiin ja lopuksi syötiin.


Joululahjoja ja vähän lisää..






Ihana ihana hajuvesi, rakastan niin tuota Juicy couturen hajuvesiä <3 p="">

Vihdoin ja viimein oikean kokoinen blingbling-otsapanta



Uudet saappaatkin olivat saapuneet, tosin jätin nämä vielä kotiin odottelemaan kesää



Ihana rakkauspakkaus koirani jota olen kaivannut niin paljon ja kaipaan edelleen. Viikon vietin melko tiiviisti siis koirani kanssa sen ajan mitä en kavereiden kanssa ollut. Toinen oli niin innoissaan ja mummeli vaan on niin ihana.

Joulua kotona..



Joulukuva koirulista hih 

Sekä uusi klipperi vihdoin ja viimein pääsee taas klippailemaan josko tällä kertaa olisi toimiva?

Tässä tällä kertaa melko kuvapainotteinen postaus kera selityksien. Seuraavassa koitan sitten jälleen paneutua heppojen menoon ja kerron Walperon kuulumisia vaikka niitä voi lukea myös ainon blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti