lauantai 15. maaliskuuta 2014

Polyart XO

Uusi heppa, vai? Tosiaan tähän talouteen saapui 23.2.2014 tumma ja tulinen 6v. tamma. 
Neiti on ollut jokusen aikaa vähäisellä liikutuksella sairasloman jälkeen ja nyt tosiaan tarkoitus olisi saada kesäkuntoon niin sanotusti ja kohti kisa-areenoita.



Polyart XO eli toisin sanoen Artti on väriltään musta (tai tositositosi mustanruskea..?) ja korkeutta löytyy ainakin 175cm, iso tyttö siis. Jaloista löytyy kolme valkoista sukkaa, jos tarinoihin on uskomista niin kolme valkoista sukkaa = hyvä hyppyhevonen. Jo suvun perusteellakin voi siis olettaa neidin hyppäävän taloja. 

Luonteeltaan Artti on todella kiltti ja huomiota rakastava. Jos rapsutat häntä niin saat aivan varmasti rapsutuksia takaisin. Hoitaessa siis täysi kymppi, vielä neiti ei uskalla taikka halua yksin viettää aikaa tallissa eikä ulkona joten harjoituksien kautta pyrimme saamaan luottamuksen siihen että kavereiden luokse pääsee kyllä kunhan hetken malttaa. 


Ratsastukseltaan Artti on vaikeahko. Tamma isolla T-kirjaimella siis. Asiat sujuvat niinkauan hyvin kunhan ollaan samalla aaltopituudella, kunnes neidin mieli muuttuu ja suunta on ylös, joko etupää tai takapää. Tietenkin kokeilua tammankin puolelta on ja tälläiset keskustelut ovat jääneet hyvin vähiin. 
Sileällä välillä saattaa hieman laiskahko olla ja eteenpäin pyrkimys vaihtua. 
Esteillä asia on asia erikseen. Virtaa löytyy joka nurkasta ja imua esteelle löytyy. Hyppy on hyvä ja voimakas. 


Tällä hetkellä Arttia viedään eteenpäin niin että kaksi vapaa päivää viikossa ja viisi päivää työskentelyä. Kuntoa kasvattaen siis ja kokoajan mielessä ettei liikaa liian nopeasti muttei liian vähän liian kauan.



Tässä huomaatte hyvin Acsun ja Artin kokoeron. Acsu joka on melko roteva ja iso ruuna jää kakkoseksi kokokilpailussa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti