perjantai 14. maaliskuuta 2014

wuips

Kuukausi vierähtänyt ilman postauksia, almost. Tehdään asiaan siis poikkeus ja kirjoittelen. Postaustaukoon on ollut erittäin hyvä syy. Ruotsin Yo-kirjoitukset.
Viime viikolla olin ruotsin kurssilla joka vei päivästäni noin 6-7 tuntia ja muuten olenkin sitten ollut tallilla tai kisoissa. En edes konetta ole kerennyt avata.



Uusi tytsyni (huomenna tarkempaa postausta tulossa..) on myös saanut hieman aiheutettua minulle päänvaivaa. Nimittäin tallille tultaessa on jalkaan ilmestynyt haava jos toinenkin. Pari päivää kävelyä ja viikko kylmäilyä sekä aloe vera desinfiointi- ainetta sekä Bacibactia. Bacibact on apteekista ilman reseptiä myytävä pulverimainen lahja minulle. Se estää haavan tulehtumista sekä mädän kertyyntymistä haavaan tai sen sisälle. Näillä mentiin ja haava on parantunut täysin. Vaikkakin oli kämmenen kokoinen ja ilkeän näköinen kuin mikäkin.
Toisen haavan neiti sai vuohiseen ja turpaan...

Kiitos tästä!! Suosittelen, eli pulveriä kaadetaan/"suihkautetaan" haavaan ja annetaan "imeytyä" ja eikun ulos 
vain.



Ensimmäisellä viikolla neiti pääsi myös karvoistaan. Sellainen turkki oli ja ensimmäisiä klippauksia taisi myös olla mutta erittäin hienosti käyttäytyi. Fiksu tyttö


Acsua myös puunattiin. Valmennukset menneet ihan ok, lopuksi hypätty noin 140cm okseria/pystyä ja korjailtu Acsun jalkoja sekä ratsastajaa. 

Voisin jossain vaiheessa kertoa enemmän valmennuksista ja laitella videoita sekä meidän heposten ruokailusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti