keskiviikko 7. joulukuuta 2011

long time no seee jea :D

Okei nyt vierähti aikamoinen viikko. Koeviikko on ohi ja voin taas palautua koneen ääreen (ihan ku en muutenki olis ollu koneel..) mut siis jaksan keskittyä vähän muuhunkin.
W on parantunut sûperhyvin ja oon taas päässy treenaa vähä enemmän. W on ollut koulussa tosi hyvä ja kuunnellut hyvin, mitä nyt toissapäivänä maastossa oli täysidiot ja sitä edellispäivänä koulussa oli mulkvisti muttah :D Eilen vain kävelytin poikaa tallin ympäri ja sit karsinaan. Olin itse niin väsynyt ja menin suht myöhään tallille.

Emme pääse estevalmennukseen nyt tulleen jään ja lumen takia --> kenttä not kiva. Mutta ensivuoden puolella näkyy jotain todella kivaa ja se jää nyt arvoitukseksi kuinka nopeasti se kiva-juttu tulee.

Käteni ja hartiat ja niska ovat nyt jo kolmatta kuukautta todella kipeät ja tulehtuneet, asiaa ei auta jokapäiväinen boksin putsaus + vesien kanto mutta katsotaankatsotaan. Vasen käsi huutaa tulta ja tappuraa toivottavasti äiskä keksis jonkun kivan hoitotsydeemin.

Tänä lauantaina olis ollu estekisat mutta jääpi menemättä kun ei olla päästy treenaa ni en viitsi hevosta kiusata kun olen nyt hypännyt pari kertaa kavalettei oikein suuresti "hypännyt".. Niistä W on sitten vähän kilahtanut ja innostunut liikaa että ei oikein kuuntele joten turhaa menemme sähläämään kisoihin.

Tuon postauksen teeeen kun vien kameran tallille ja sitten kotona kuvailen.. Mutta kaikkia varusteita en kuvaa siihen menee muuten ikä ja terveys eli kuvailen kaikenlaista mitä silmille iskeytyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti