tiistai 27. joulukuuta 2011

varustepostaus osa 2. kisakamat

Elikkäs tässä osiossa laitan minun ja hevosen osan kisakamoista esille.

Ensimmäisenä tulee ensi kauden kisahuovat ja toiseen huopaan sopiva korvahuppu.
Nämä kaksi ostin tänään Hööksistä alennusmyynnistä. Meidän väri on sininen ja tuo vihreä ihanasti sointuu tuohon joten miksipäs ei.
Tämän valkoisen huovan ostin HIHSistä, ja päätin käyttää tätä tulevissa koulukisoissa heti kun niihin vain päästään.

Huovassa on sini- puna - valko nyörit joten värit ovat samat kuin Kingslandin tuotteissa joten hihhih.





Tässä kuvassa on minun kaksi kisatakkia, tosin päällekkäin. Alempana on uudempi tänä kautena ostettu Jacsonsin raidallinen takki. Takki on aika pitkä joten se on miinus mutta muuten todella kiva.

Päällimäisenä on jo pari vuotta vanha kisatakki joka on ostettu joskus HIHSistä. Olen itse liimannut taskujen läppiin pinkkiä blingblingiä.

Vieressä löytyy minun rakkauteni, valkoiset Kingslandin kisahousut. Nämä ovat niin mukavat jalassa ja polvipaikkaiset. Polvipaikkojen ansiosta en jää satulaan kiinni ja esteiden kanssa nämä ovat aaivan täydelliset. Nämä ovat lastenkokoa sillä aikuisten koot olivat liian isot ja pitkät mutta hyvä puoli näissä on se että nilkkojen kohdalla yleensä oleva tarra on tuollainen venyvä osa joka näky kuvassa. Silloin tarrakohta ei myöskään paina nilkkaa.

Uusimmat saappaani löysivät minut tämän vuoden HIHSissä. Eräs italialainen tehdas tekee näitä ja näitä ei myydä missään kaupassa eli nämä oli pakko saada.
Nämä olivat ennenaikainen joululahja, mutta silti ei haittaa, rakastan näitä yli kaiken.

Kätän näitä vain kisoissa sillä minulla on kolmet muut saappaat arkikäyttöön joten nämä ovat parhaimpani ja pysyvät parhaimpana.


Tässä oli meidän peruskisalookki ainakin ensikaudelle. Uuden kisatakin haluisin mutta jää nähtäväksi millainen semmoinen löytyy perille asti.

2 kommenttia:

  1. kui et käytä noita sun saappaita koskaan kisoissakaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tänään juuri piti mutta kun ne eivät olleet hyvät ja menevät nyt suutarille niin koitan saada ne Hankoon nyt sitten ;)

      Poista