maanantai 26. joulukuuta 2011

Miten aina unohan päivittää.
No viime viikon kertausta. Torstaina juoksutin Wn, sillä olen itse ollut nyt kipeenä jo reilu viikon joten selkään en kivunnut jotta joskus parantuisin. Laitoin sille selkään juoksutusvyön ja renkuloihin sitten vähän apuja. 
Aluksi W meni tietenkin ilman mitään turhia hässäköitä mutta sitten laitoin sen vähän työskentelemään. Aluksi herra ei ymmärstänyt apujen ideaa ja halusi kulkea pitkänä ja laiskasti mutta sitten kun vähän ohjeistin niin jopas alkoi poju kulkea pyöreenä. 

Takajalat tekivät oikeasti siellä töitä ja en ole vähään aikaan nähnyt että herra tuplawee ottaisi takajaloilla ravissa juoksuttaen niin pitkää askelta. Hänellä kun on tunnetusti melko tikittävä ravi. Ratsastaessa taasen ravi on parantunut huimasti ja ei ole enää semmoista shetlanninponiravia.

Perjantaina kipusin Pulun selkään. Erikan ylläpitohevosen selkään. Pulu on suokki ja menin kokeiilemaan sitä nyt kun Erika lähtee lomalle ja minun olisi tarkoitus liikuttaaa sitä. 

Alkuvaikeuksien jälkeen (jotka kestivät reilusti yli puol tuntii..) alkoi yhteissävel löytyä. Välillä Pulu osasi hellittää ja tahtoi miellyttää ratsastajaa. Ainoa tai no ongelmia oli monia kuten esimerkiksi, ohjat - kuka ihme käyttää pelkkää nahkaa ilman mitään stoppareita olevia ohjia ? varsinkaan jos hanskat ovat niin kuluneet jka ylipienet.. Koulusatulat eivät ole minulle tarkoitettuja varsinkaan kovat sellaiset. Talvisaappaillakin on melko vaikea ratsastaa ja sade ahh - aina niin kovasti kaivattu sade. Myöskin kipeenä on todella hauskaa vettä kuurosateessa. 
Noh kaikki nämä ongelmat ovat arkipäivää ja oikeasti niiden kanssa täytyy pärjätä. 
Loppujen lopuksi kaikki sujui suhteellisen hyvin. 

Viikonloppu oli ja meni, niin myös jouluaatto. Jouluaattona oli tallin yhteinen maasto. Huimat neljä henkilöä ja viisi hevosta, kyllä luit oikein neljä ja viisi lähtivät maastoon. No ilman draamaa emme kuitenkaan selvinneet vaan loppumatkasta tuli pari sähellyskohtausta. Onneksi ei käynyt mitään ihmeempiä kuin pari laukkapyrähdystä ja ojien ylitystä ja kiilailua. Sää ei kyllä oikein suosinut samalla tavalla kuin viime talvena.

Sunnuntai oli semmoinen rauhottumisen päivä. Nollaaminen kaikista asioista ja heppakin vain juoksutettiin, osa syynä vieläkin kun olen kipeenä. 

Toivottavasti tämä ei ole mennyt keuhkjoihin asti, välillä kyllä vähän tuntuu siltä. 
Pian koittaa muutto päivämme, silloin tulee kauan kaivattu varustepostaus myös. Kun pakkailen tavaroita autoon samalla kuvautan ne ja kuvat siirtyvät tänne blogiin teidän lukijoiden silmän alle. Tosissaan en varmaan ihan jokaista yksittäin kuvaa sillä varusteita on tuhat ja yks, joten tyytykää siihen.

Adios amigos!

ps. kuvista kiitos Maijulle. :) Hänen kaksi suokkiputtea myös esiintyy kuvassa.

2 kommenttia: