maanantai 19. joulukuuta 2011

taas hujahtanut viikko melkein

Nopiasti tämä viikko aina vierähtää ja päivitys unhoittuu. Wn kanssa ollaan menty samanlailla ja paljon ollaan laukkaa työstetty. On ollut hieman jäykkä takaa mutta ollaan hyvin saatu aukeamaan ja nyt alkaa jo kunnolla työstämään sitä.

Sataa vettä taas koko ajan ja mieltä masentaa muttta onneksi on ilonaihe! Okei ehkä mä sen voin nyt paljastaa :D Me vaihdamme tallia, mutta tällä kertaa vaihdamme Nevakseen. Talvi tulee kenttä jäätyy treenausmahollisuudet vähenevät. Karllvikin maneesia piti saada lainattua mutta pumm siellä pääntautia ja en halua riskeerata Wtä, melanderin maneesi on pienoinen ja siellä ei pysty hyppää kunnolla rataa.

Iskä suostui tähän joten nyt tammikuun ensimmäinen päivä on muutto kohti Nevasta. Uskon että siellä pysymme aika kauan, koska puitteiden takia sieltä on vaikea lähteä ja kun monta kaveriakin siellä on.

Saas nähä miten W tulee toimeen naapuriheppansa Caribon kanssa. :) Päästään myös aloittamaan hyppytreenit kunnolla ihanan isossa maneesissa ja Robbykin pääsee helposti. Myös siellä on paljon ihmisiä jotka voi auttaa minnuu. :)

Seuraavaa päivitystä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti