perjantai 1. marraskuuta 2013

HIHS 2013

Tänä vuonna pääsin jälleen viettämään 4päivää putkeen Hartwall areenalla, ihanien ystävien seurassa ja moniin heppaihmisiin törmäten.
Itse en tänä vuonna kisannut mutta sain rannekkeen joten mahdollisuus viettää siellä niin paljon aikaa kuin vain halusi onnistui.
Periaatteessa tänä vuonna tuli istuttua 5 päivää syyslomalla areenalla sillä olin tiistaina jo katsomassa Monty Robertsin - showta. Siitä voitte lukea alempaa. Mahtava syysloma kaikkiaan ja paljon tuli syötyä, tosin itse loppujen lopuksi ostin vähän ruokaa ja eväätkin oli useana päivänä pakattu mukaan.

odottelua...


Shoppailuja tänä vuonna en oikein harrastanut, muuta kuin mukaan tarttui Equilinen 400gr tallitoppis saksalaisesta kaupasta muistaakseni maksoi 70€ (tosin sunnuntaina se olikin 60€..) sekä Kingslandin panta jota olinkin jo pitkään etsiskellyt tosin monessa paikassa hinta tuli vastaan joten ostin tämänkin saksalaisesta kaupasta vaivaisella 10€. Muuta en sitten tainnutkaan ostaa, ostoslistalla oli vielä ruskea otsapanta Acsulle mutta hyvin vähän löytyi ruskeita vielä vähemman kaarevia ja blingbling timanteilla joten se nyt jäi ostamatta. Tosin se ei mikään pakko ostos ollutkaan eli jos olisi hinta-laatu-suhde ja vielä toivomani erityispiirteillä täytetty otsapanta löytynyt oisin sen ostanut. Olipas hankalasti selitetty.

Upeita ratsastajia ja vielä upeampaa ratsastusta tuli taas katsottua, ensi vuotta odotellessa.

Vähän harmittaa ettei sitten lähdetty Acsun kanssa nuorten luokkia hyppäämäänja kokeilemaan, luulin että Forsten olisi tänäkin vuonna kokeillut hevosia mutta siellä olikin Kovácsin veljekset joten jäi harmittamaan ja paljon.

pirtelöääää nam

Ainut hevonen ja tietenkin ratsastaja joka teki minuun hyvin suuren vaikutuksen oli Sebastian Nummisen Cue Channa joka on vasta 7-vuotias tamma joka hyppäsi 145cm luokan tosta noin vain ja niin ihana ja mahtava yhteistyö että oikein iloiseksi teki. Näin jälkikäteen tarkasteltuna Cue Channa on vieläpä Acsulle sukua!!

Tässä vielä Cue Channan upea suoritus HIHS 2013










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti