torstai 7. marraskuuta 2013

Matka Hollantiin

Ensiksi matkasimme Naantaliin josta jatkoimme matkaa laivalla ruotsin puolelle. Aamulla 5.30 aamupalalle ja takaisin rekkaan ja sitten Mantortravetin raviradalla otimme Acsun ulos autosta ja taluttelin noin 45 minuuttia ja yritin juottaa kokoajan. Sitten jatkoimme matkaa Malmööseen satamaan ja ennen satamaa poikkesimme hevosliikkeesa My One, koska meillä oli niin paljon aikaa ennen kuin laiva lähti. Mukaan ei tarttunut mitään, koska musta tuntui että on kaikki tarvittava. 

Yö taas laivassa ja onneksi tällä kertaa herätys vasta 7 aikaa muistaakseni. Taas aamupalalle ja takaisin rekkaan, alkoi istuminen jo vähän puuduttaa ja vähäiset unet verottivat niin paljon että vähän väliä nukahdin autoon niin että nojasin ikkunaan tai käteeni. 
12 - 13 aikaan olimme Saksan ja Hollanin rajalla. Kello 14 olimmekin jo tallin pihassa. Acsu ulos ja karsinaan. Vein kamat huoneeseeni ja asettauduin taloksi. 



Vaikka mulla oli tiistai päivä vielä vapaa niin auttelin ihmisiä sen verran mitä pystyin. Kävin vielä kävelyttämässä Acsua maneesissa ja vähän tutustumassa uusiin paikkoihin.






6 kommenttia:

  1. Mulla on vissiin mennyt ihan ohi koko tää juttu :D Siis lähditkö ulkomaille valmentautumaan vai töihin vai sekä että? Ja myittekö Vallun vai jäikö se jollekkin ylläpitoon. Miksei Vallu lähtenyt mukaan? Sori kauhee kyselytulva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdin valmentautumaan acsulla sekä töihin ja kisaamaan :) muistaakseni mainitsinkin jossain postauksessa tästä mutta kuitenkin :) Wallua ei ole myyty vaan se meni ylläpitoon, en ottanut wallua mukaan kun ajattelin että turha kuskata tänne asti sillä täällä olisi tarkoitus kunnolla treenata myös muitakin hevosia ja päädyttiin lopulta siihen tulokseen että wallu pääsee "eläkekotiin" ylläpitoon. :) Minulla olisi myös aika jäänyt todella vähäiseksi kahden hevosen kanssa joten varmaa ei olisi ollut olisinko pystynyt molempia treenaamaan koko ajan täysillä

      Poista
    2. Niin justiin! Varmasti hieno kokemus kerrassaan :) kauanko meinaatte olla siellä?

      Poista
    3. onon :) Niin kauan kuin mahollista, puol vuotta, kauemmin, en tiiä? :D

      Poista
  2. ai saatko treenata siellä hollannissa muita hevosia? eikö siellä ole ihan palkatut ratsuttajat sitä varten? :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo saan treenata :) ja on täällä ratsuttajakin

      Poista