lauantai 9. marraskuuta 2013

Työt alkoi

Keskiviikkona oli ensimmäinen työpäivä. Päivä meni hevosia juoksuttaessa ( en ole muuten koskaan juoksuttanut niin montaa hevosta yhtenä päivänä...), ruokkiessa ja hevosia kuntoon ratsastusta varten ja sitten vielä hevosia kävelytyskoneeseen ja pois ja jalkojen pesu ja rasvaus. Paljon tehtävää yhden päivän aikana. Työajat venyvätkin semmoisiksi 12-13 tunnin rupeamiksi. Keskiviikkona ratsastin vain yhden hevosen, kivan koulutamman.


Acsu oli vielä keskiviikon kävelytyksellä ja loppupäivästä vielä juoksutin sen. Juoksuttaessa oli oikein hyvä ja rento. Yleisesti ottaen Acsu on toiminut oikein kivasti.


Torstaina aamutalli, ruokinta, hevosia koneeseen ja laitsoille. Taas kuntoon laittoa ja koneeseen ja samaa rumbaa mitä keskiviikkonakin. Torstaina juoksutettavia oli huomattavasti vähemmän sillä porukka oli paikalla eikä kisoissa.
Sain itselleni ratsastettavaksi melko raa'an 4-vuotiaan sekä saman koulutamman joka oli keskiviikkonakin. Ratsastin Acsun iltapäivällä. Sain opetusta samalla hieman, ja Acsu toimi hieman alkujäkittelyn jälkeen todella hyvin. Sain poikaa kevyemmäksi edestä. Laukka oli vielä hiukan hankalaa. Tästä se ylämäki lähtee.



Torstaina meni myös melko myöhään, tosin auttelin iltaruokinnassa ihan mielelläni kun ruokien mättäminen on ihan hauskaa puuhaa.
Samalla putsasin kaikki kamat mitä telineestä roikkui eli melkoisen määrän. En ole varmaan eläissäni puhdistanut niin paljon nahkavarusteita kuin tämän kahden päivän aikana yhteensä.
Lettukestit med Emppu


Iltapalaa, omena - kaneli - mansikka - valkosuklaapuuro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti