lauantai 2. marraskuuta 2013

Muuttopäivä

Torstaina hepat vaihtoivat tallia ja hyvin sopeutuivat. Acsu pääs pienen oripojan viereen ja heti  niistä tuli kavereita ja Wallu tuli sitten Acsun toiselle puolelle ja Acsu oli onnellinen. Wallu sai toiselta puolelta kaverikseen itseään isomman tamman. Eipä Wallu vielä ainakaan ole ruvennut sille aukomaan päätään eikä taidakkaan. Tais poika vähän ihastua isoon tyttöön.
Pojut ovat tarhailleet vierekkäin ja siellä ne vain rapsuttelevat toisiaan aitojen yli. Voi söpöläisiä.

 Acsulla oli myös eilen eläinlääkärin tarkistus että poika on terve ja saadaann lähteä matkaan. Tein myös aluksi pienen mokan ja hain aluksi Wallun tutkittavaksi. Siinä hetki katteltuani totesin että ei helkutti väärä hevonen ja toinen heppa tilalle. Kyllä Aino ja eläinlääkäri mulle vähän naureskeli, mutta ekaa kertaa sekoitin hevoset keskenään tosin hämmennystä toi lisää se että niillä oli toistensa loimet joten siitä nyt vain otin hevosen jolla oli ruskea sadeloimi.

Kävimme eilen Ainon kanssa maastolenkillä, ensiksi metsässä ja sen jälkeen pellon viertä. Acsu toi taas jälleen hymyn huulille kun pääsimme metsäpolulle. Kävelimme noin 2 metriä kun jätkä vetää liinat kiinni ja tuijottaa maassa olevaa pientä puunjuurta. Siitä ohitse pöristen ja seuraavaksi hyppäsimme noin 5 metriä ilmaan kun Acsu vahingossa satui oksan päälle joka rasahti poikki ja sitäkös se säikähti. Ei oo tainnu jätkä olla metässä koskaan. Muutamia säikkymistilanteita myös syntyi kun Wallu metelöi Acsun takana ja pellon viereisellä polulla olevat vesilätäköt saivat Acsun pois tolaltaan. Loppujen lopuksi hengissä kuitenkin selvittiin. Acsu sekä Wallu ja ratsastajat nauttivat.

Acsu tietää että Walluun voi turvautua ja sitä itkun määrää kun Acsu joutui muutaman minuutin seistä yksin tallissa kunnes Wallu tuli viereen, Acsu rauhoittui samoin tein.

hakemassa Acsun loimea Juvanmalmilta


uusi loimi päällä

koiran kanssa Viikissä vaihteeksi..



Ikävä Wallua

vähän ihmettelyä

Wallu tuli takaisin joten nyt voi hengähtää

3 kommenttia:

  1. Voi niitä (: Ihana talli muuten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin söpöjä :D niin on ihanan valoisa ja pieni :)

      Poista
  2. Wallukin aina hirnu acsua kun joutu olee tallissa ilman sitä :(

    VastaaPoista