torstai 12. toukokuuta 2011

husön maastot

Tosiaan eilen oltiin Husön ratsastuskeskuksen maastoissa Erikan ja Niipanaapan kanssa. Erika hyppeli esteitä, siis maastoesteitä ja minä ja Wallu otimme aurinkoa ja W söi ruohoa.
Ukkeli oli ihan hassu kun Nirvana meni aina pois näkyvistä niin se hirnui ja hätkähteli ja nosti päänsä ruohikosta. ja oli niin ylvästä poikaa.
Syötin siinä vähän allen tunnin ja sitten lähdimme vähän kierteleen maastoja ja otin kuvia E:stä ja N:stä. Tuli ihan hyviä kuvia ja poitsustakin tuli myös. Otin myös kuvan missä selkä ei näy, jolloin W näyttää kuin odottaisi varsaa. Kyllä, ruuna, elikkä siis kantavana heinäpaalille. <3

Lähdimme lopulta takaisin kotia kohti ja päädyimme tallille lopulta noin kahden - puol kolmen aikaa. Olimme reissussa siis reilu kaksi tuntia. Erika ei uskonut että jaksaisin kävellä sinne ja takas mutta ylitin itseni ja kävelin urheasti.

Pieni välikohtaus myös sattui maastossa. Menin banketin päälle, matalasta kohdasta. W tuli perässä ja hyppäsi etujalalla jalkaterälleni, sen jälkeen W teki äkkikäännöksen jalkani päällä ja pamautti vielä kerran kaviolla takaisin jalkateräni päälle. Tuli siinä sitten pari pahaa sanaa ja uhkaus hevoselle että nyt lähti makkaratehtaalle, ilme oli näkemisen arvoinen vaikka ei ymmärtänytkään mutta näytti aivan siltä kuin olisi ymmärtänyt. Pyysin kyllä anteeksi poitsulta ja annoin pari porkkanaa, toivottavasti leppyi. 

Kotiin tultua jalkaterä oli aaaivan mustelman peitossa ja pikkuvarvas oli taaaas murtunut. Se on todella söpön näköinen ku yhest kohtaa sojottaa toiseen suuntaan ja toisest suuntaan. En viitsi aivan laittaa kuvaa sillä se on melko järkyttävän näköinen ja vielä kun osasta jalkaterästä on lähtenyt nahka ja yksi kynsi on vinossa ja kuivunutta verta siellä täällä.

Okei vaihdan puheenaihetta.
Tänään oli kävelytyspäivä, vähän vähemmän vain, noin puolituntia. Sai mättää myös ruohoa.
Nyt on myös varmistunut että vaihdamme tallia, W pääsee laitsalle parin suokkipapan kanssa. Talli on meidän tuttujen ja siellä asiat toimivat. :)) Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti