tiistai 31. toukokuuta 2011

huono omatunto soimaan

Oijoijoi nyt kyllä on huono omatunto kun on unohtunut päivitellä. Kiireitä piisaa, nyt kun on täytynyt käydä kahdella eri tallilla. Koulua ei ole ollut moneen päivään huomenna olisi sitten tarkoitus mennä tekemään viimeinen koe tältä vuodelta.

Wallu poika kasvattaa muskeleitaan kovaa vauhtia ja Fulliksen kanssa meillä menee hyvin uudessa tallissa. Fulliksen kanssa tehtiin maanantaina laukanvaihtoja kentällä ja muuten mentiin raviradalla, katseltiin maisemia ja otettiin vähän tuntumaa heposen lisätystä ravista hiittisuoralla. Oli kyllä sellasta menoa että hiukset meinas päästä lähteä. Lopuksi syötiin vähän ruohoa.

Wallun kanssa tehtiin aamulla aikaisin treenejä normaaliin tapaan ja sitten ulkona kaatosateessa syöttelin ruohoa myös tälle ukkelille.

Tänään oli sitten vähän erilaista menoa. Aamulla aikaisin menin vähän shoppailemaan. Aluksi tein matkaa puoltoistatuntia kohti Tammistoa ja pääsin vihdoinkin käyttämään rahaa. Ostin hööksistä itselleni uudet farkkuratsarit (olivat nimittäin puoleen hintaa!!) ja sitten pesusienen, ihan tavallisen keltaisen ja ison.

Idän ratsusta löysin sitten uudelle pojulle kierrenivel-kuolaimet ja ne olivat ainoat jotka tarttuivat mukaan sieltä.
Matka kohti tallia sitten alkoi ja huomasin että pääsen suoraan itikseen yhdellä bussilla, eikä tarvitse tehdä matkaa bussi-metro-bussi-bussi kuten aamulla tuli tehtyä.

Menin ensin Wallun luokse, siellä sitten oli taas jotain ihan ihme sählinkiä ollut (surprise!)  ja Wallu oli siirretty eri tarhavuoroon, no siinä sitten tein kaikkea muuta ja lähdin Nellin kanssa keräilemään ruohoa. Tuli kerättyä pari muovisäkillistä ja nehän sitten kaadettiin karsinaan jotta ukkeli tottuis pikkuhiljaa tohon ruohon antimiin.
Tänään sai alkaa ravailemaan pojun kunnon mukaan, maasta käsin tietty.

Tehtiin "heilutus" treenejä ja selän  nostoa ja muutama ravipätkä ympyrällä ja yksi pitkä sivu ravia. Enempään ei pojun kunto riittänyt, toisaalta en tehnyt enempää sillä pikkuhiljaa aletaan kuntoa kohottelemaan tähän tyyliin. Vähän suonet tulivat pintaan mutta eivät mitenkään erityisen paljon.
Nellin äiti oli myös keränyt ruohoa ja Zigelle ei saanut antaa enempää joten Wallun boksiin vain.

Fulliksen luona mentiin sitten illalla. Menin ilman satulaa aluksi kentällä käyntiä ja lyhyitä ravipätkiä. Hieman myös ravi-käyntisiirtymisiä. Sitten mentiin raviradalle käppäilemään, Pekka-kissa oli hieman pelottava kuolleine myyrineen ja varsulit pomppivat vähän liikaa joten niitäkin kateltiin hieman. Mutta sitten otettiin vähän ravia ylämäissä ja tuntui kyllä todella hauskalta mennä ilman satulaa - ravia - ylämäkeen.

Huomenna olisi sitten kouluvalmennus Fulliksen kanssa ja Waltsukan kanssa katsotaan mitä keksitään.

Kuvassa tekemäni letut, olivat muuten hyviä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti