lauantai 21. toukokuuta 2011

pitkästä aikaaa

Pahoitteluni siitä että en ole päivitellyt. On ollut aikamoista kiirettä ja kaikkea on kerennyt tapahtumaan kyseisen viikon aikana.
Teen tänään lyhyen postauksen, sillä huomenna aamulla olisi tarkoitus mennä töihin aikaisin.

Maanantaina kävi fysioterapeutti  Heli. Hän oli todella osaava (SUOSITTELEN!!) ja antoi meille hyviä treeniohjeita joiden avulla pääsemme takaisin kisakuntoon. Vielä kaksi viikkoa maasta käsin, ellei tule mitään takapakkeja.
Voin laittaa ohjeet tänne huomenna jos joku haluaa hyödyntää. Fysioterapeutti kertoi että ontumiset ja kivut ja luiden muutokset ovat johtuneet lihasköyhyydestä. Eli vasen lapa on siirtynyt mahdollisesti ulospäin oikeasta paikastaan silloin kun säkä oli murtunut ja nyt se on liian heikko kantaakseen kropan painoa ja täten joudumme tekemään paljon  puomitöitä ja kaikenlaista. Laitan huomenna videon missä lavan liike näkyy selvästi erilaisena kuin oikean lavan liike.

Maanantaista tähän päivään asti ollaan nyt tehty noita harjoituksia ja nyt jo alkaa selvästi näkyä tuloksia. Lihakset ovat kasvaneet niin selän, lavan kuin lautasten kohdallakin.
Viikon päästä Heli tulee uudestaan katsomaan pojun ja antamaan lisäohjeita. Nyt on myös satulan etsintä rumba alkanut. Että se on mukavaa touhua. (Huom sarkasmi!!)
Nyt on myös syötelty paljon ruohoa, laitsaa ja suokkipappoja odotellessa.

Virtaa löytyy vieläkin ukkelista vaikka muille jakaa, vois kai sitä taas vähän vähentää väkirehuja kohta sillä  kun kohta laitsalle pääsee niin ei sitten tarvitse ollenkaan.

Huomenna tulee videomatskua ynnä muuta ja pitempää päivitystä. Huomenna mennään myös nyt katsomaan joskos löytyis nyt kesäks kisaheppa yhdeltä tutulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti