maanantai 2. toukokuuta 2011

lääkäriii

Olin tänään ite tällä kertaa lääkärissä, kun ei tunnu että paranis millään. Olen vetänyt nyt pari viikkoa allergialääkkeitä ja muita lääkkeitä mitä on määrätty ja mitkä auttaa tiettyihin juttuihin, mutta ei niin ei. Elikkä oltiin uuestaan lääkärillä tänään ja tititiiii sieltä paljastui sitten paha poskiontelontulehdus. Siihen vahvat antibiootit ja yskään kolmiolääkettä. Jeejee. Nyt on taas kunnon lääkkeet ja pitää ottaa pillereitä ja pillereitä ja vähän litkuja nenän ja suun kautta ja kaikkea kivaa. Toivon mukaan menis nopsasti ohi.
Huomenna on myös siis hepan klinikkareissu. Viedään se aamulla Viikkii ja haetaan illalla pois.

Tänään Wn liikutus oli kyllä melkoista menoa. Päästin vapaaksi maneesiin ja siellä se aluksi hieman katseli ja ihmetteli ja muutamaan otteeseen piehtaroi.
Kunnes sai ihan hirveän kohtauksen ja laukkasi ja ravasi kunnon liihotusravia ja pierupukkilaukkaa päästeli menemään, ja mikä oli hauskinta oli se kun herra pukitteli joka askeleella ja hirnui kimeästi samaan aikaan että ääni tahdittui pukkisarjan mukaan.

Tuli kyllä itsellä vatsalihakset kipeiksi naurusta.
Ei kyllä näyttänyt kovin kipeältä. Mutta huomenna toivon mukaan saadaan jotain selville. Peukut pystyyn että selkä on vain pikkuisen ollut jumissa. Jos vaikka päästäis takas kisakentille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti