tiistai 24. toukokuuta 2011

uus heppa alla

En ole unohtanut päivitellä, koulussa on vain ollut niiiiin kiire että en ole millään malttanut tulla päivittelemään (vaikka tosin, tekisin mitä tahansa muuta kuin koulujuttuja) muttakuitenkin niitäkin on pakko joskus suorittaa jotta pääsis kunnialla luokiostakin läpi. Toisaalta jos en ole tehnyt koulujuttuja olen pyörinyt tallilla loput tunnit päivästä.

Jeppisjepulis, eli nyt on sitten uusi heppa valittu ja herra saapuu sunnuntaina. En ole unohtanut kyseistä tammamammaa, vaan liikuttelen sitä kesän aikana silloin tällöin ja kohottelemme hänelle kuntoa jotta sitten syksyllä voin ottaa hänet ja alkaa treenata kunnolla.
Eli tämä herra joka saapuu minulle nyt viiden päivän päästä (JEEEEE!!) on nyt 8 vuotias ja sillä on kisattu kenttää menestyksekkäästi. Aloitamme Fulliksen kanssa ensiksi hieman pienimmistä, ehkäpä jopa 80cm ja 90cm. Ainakin ensimmäisissä kisoissa mennään 90cm kattoo sitten miten yhteistyö sujuu ja jatketaanko sillä linjalla vaiko siirrytäänkö eteenpäin.

Tällä kaudella olisi kuitenkin tarkoitus kisata 110cm luokkia ja sitten tietenkin otan herran junnumiittiin mukaan.
Siirrymme tämän kenttäherran kanssa nyt kuun vaihteessa ravitallille josta jo taisin mainitakkin aikasemmin, ja sitten oman heposeni kanssa siirrymme vasta kesäkuun lopussa.  Odotan jo innolla niitä maastoja ja hiittisuoraaa jaja laitsoja ja voi että.

Ollaan nyt Wn kanssa edetty mukavasti meidän kuntoutuksessa ja näyttäis jopa siltä että lihaksia saattais ollakki enemmän kuin viikko sitten. Juuri niin kuin fysioterapeutti sanoikin. Jatkamme harjoituksia Wn kanssa ja kolmen viikon päästä fysioterapeutti pääsee vasta seuraavan kerran tulemaan. Mutta kyselemme jo uusia harjoituksia ettei käy pojulle tylsäksi. Ruohoon olemme myös jo kovaa vauhtia totutelleet.

Eilen meni koko päivä talleilla pyöriessä, ja kyllä, kiersin kolmella eri tallilla. Olin Loviisassa, olin Helsingissä ja olin vielä Porvoossa. Yhteensä tuli eilen liikutettua 5-6 hevosta. Välillä mentiin pikkuponilla ilman satulaa ja hypättiin ja toisella mentiin taas kovaa ja korkealta ja sitten oli tietenkin tasaista tahtia välillä.

Tällä kertaa enempää ei tule muistiin, voin tulla illalla vielä jatkamaan tarinointia jos ja kun muistan ja jos aikaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti