tiistai 21. kesäkuuta 2011

esteeeet

Lauantaina olimme kisoissa ja ne menivät todella hyvin vaikka sää olikin mitä huonoin.
© Pauliina Puhakka
80cm luokassa jäin suuhun vähän kiinni ja samalla otimme yhden ylimääräisen askeleen jolloin viitoseste putosi.

Tulimme sijalle 35. ja aika oli 54,68 joka oli koko luokan nopein aika. Hihhih, taisimme mennä vähän lujaa, mutta ei se siltä tuntunut.
Tässä luokassa oli uusinta ja olimme ensimmäinen ratsukko joka sijoittui heti uusintarata-tekijöiden jälkeen. Lähtijöitä tässä luokassa oli noin 50.

90cm luokassa kohdalleni sattui aivan kauhea kaatosade mutta se ei menoa haitannut ja tämän ansiosta sijoituimme 2. sijalle ajalla 58,66.
90cm luokassa oli vain perusrata joten piti mennä todella kovaa jos halusi voittaa ponit. :D
Olin todella tyytyväinen Fullikseen ja kun luokkakin oli todella iso, lähtijöitä oli reilut 70. Ensimmäiset aluekisat tänä vuonna ja ensimmäiset kisat Fulliksen kanssa ja noin hyvin meni niin olen todella tyytyväinen lainapojuun.
© Pauliina Puhakka

Ensi sunnuntaina menemme sitten este-jusseihin Tuomarinkylään, siellä hyppäämme luokat 90cm ja 100cm.

Sunnuntai ja maanantai maastoilimme Fulliksen kanssa ja menimme paljon ylä- ja alamäkiä. Saadaan vähän takapäähän lihasta, juoksimme myös Donnan (koirani) ja Fulliksen kanssa kilpaa raviradalla (olin kylläkin hevosen selässä) mutta Donna ei jaksanut hirveän kauaa joten kävelimme ja sitten Donna päätti mennä leikkimään kahden shettiksen kanssa.
© Pauliina Puhakka

Wallun kanssa olemme ratsastastusta pikkuhiljaa aloittaneet ja juoksutusta on myös tullut tehtyä.

Tänään oli estevalmennus, ja Robby oli todella tyytyväinen. Teimme aluksi kuudella esteellä jumppaa ja pikku hiljaa esteitä nostettiin ja sitten hyppäsimme pysty - 3m - pysty  - 3m - pysty - 6-7m - pysty - okseri. Ensimmäiset pystyt olivat 60cm korkeita, neljäs pysty oli n 80-90cm ja okseri oli 110cm. Robby halusi nähdä miten ponnua riittää hepalla ja johan alkoi heppa hyppäämään.
R myös nauroi meidän swarowski-otsapannalle joka oli unohtunut kisoista suitsiin, aamulla huomasin sen ja en kerennyt vaihtaa sitä joten sillä siis mentiin valmennukseen.
© Pauliina Puhakka

Ensi viikolla on sitten valmennus, mutta riippuen kisojen kulusta. Jos on mennyt hyvin valmennus siirtyy loppuviikkoon, jos menee huonosti, valmennus on tiistaina.

Kohta taas tallille matka käy ja illalla tuntia pitämään ja vieraita varten pitää vielä imuroida ymsyms..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti