perjantai 10. kesäkuuta 2011

valmennuksia sun muuta

Elikkäs elikkäs keskiviikkona oltiin Fulliksen kanssa pelkällä maastokävelyllä. Menin ilman satulaa ja oli aika jännää mennä metsässä vain me kaksi ja ötökät. Onneksi ukkeli osasi käyttäytyä hyvin ja pääsimme tallin pihaan mallisuorituksella.

Wallun kanssa teimme taas jälleen kerran harjoituksia ja ravia sitten vähän enemmän ympyrällä. Taitaa hellepäivät ottaa veronsa Wstä kun ei oikein jaksais liikkua. Tänään (torstaina) teimme myös mutta otimme hieman laukkaa mukaan mikä kummasti pojua.

Tänään (torstaina) oli sitten aluevalmennus. Menimme Fulliksen kanssa sinne koska W on edelleen saikkulomalla ja Tepolle se oli ihan ookoo.
Valmennus oli tällä kertaa Laakson kentällä, ja ikäväkseni jouduin todeta että uusi pohja ei kyllä ollut kovin kiva. Pöllysi vaikka kuinka sitä koko ajan kasteltiin ja jo alkukäyntien jälkeen suussa/kurkussa oli 2 kiloo hiekkaa. Not fun!
Noh, aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja Teppo pisti meidät sitten aluksi ympyrällä tekemään kaikkea raskasta ja huomasin että jalkalihaksia tarvitsee treenata enemmän, sillä kipu oli mitä hirvein..
Ihmettelin että tämän vas. jalka joka siis todettiin hermovaurioiseksi on nykyään paljon parempi kuin oikea jalka jonka lihakset nykyään meinaa pettää. Treenailua treenailua siis!

Alkulämmittelyiden jälkeen tulimme muutaman kerran ympyrällä muurilaatikkoa ja siitä siten siirryimme linjalle.
Ensin oli muuri ja sitten okseri joka myöhemmin korotettiin trippeliksi. Tulimme tätä muutaman kerran ja siihen piti saada eri askelmääriä. Fullis kuunteli melko hyvin, välillä jäi vähän löntystelemään eikä oikein kuunnellut pidätteitä. (videolla kyllä huomaa kuinka muistutan että siellä selässäkin on joku joka määrää)
Tehtävä tehty ja seuraavaksi muukaan tuli vesimatto joka oli vähän jännä, mutta yli mentiin.
Seuraava tehtävä oli sarja ja tämä koitui monelle hankalaksi ekaksi. Me menimme yli mutta Fullis jäi kyllä vähän katselemaan ensiksi.

Sitten tehtiin rata. Kuviakin on mutta eivät vielä minulla. Videon sain tehtyä juuri, pahoittelen musiikkia mutta oli aaaaaaaaaaivan pakko laittaa tuo :D
Hyppäsimme suunnilleen 60-120cm. Trippeli jännitti kyllä melkoisesti, ja tuli mietittyä että mennäänkö läpi vai yli mutta yli mentiin hienosti!
Teen videon Robbyn pitämästä tunnista heti kun löydän aikaa ja jaksamista. Huomenna olisi tarkoitus aamulla aikaisin liikuttaa Fullis maastossa käppäillen ja W sitten illalla kun pidän samalla tunnin Danskulle.
Emma tulee meille myös koko viikonlopuksi joten saas nähdä mitä keksitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti