torstai 2. kesäkuuta 2011

Esteitääää

Eilen Jenna tuli pitämään minulle kouluvalmennuksen. Oltiin molemmat kyllä TOOOOOOOOODELLA hikisiä tunnin jälkeen, heppa tosin oli enemmän. Harjoiteltiin ulko-ohjalle tukeutumista, Fulliksella se kun oli hieman kadoksissa. Tunti meni hyvin, tehtiin siis todella paljon ravissa töitä ja laukassa pitkässä muodossa hieman.

Tänään pääsin hyppäämään esteitä pitkästä aikaa. Menin päivällä Fulliksen luokse ja aluksi se kengitettiin. Taakse pistettiin kevyet ravikengät, joissa on urat ettei liu'u ja eteen tavalliset kengät, jotka tosin vaihdetaan ennen junnumiittiä.

Sitten esteiden kanto ja hepan selkään. Fullis oli aluksi toooodella laiska mutta hetken taivuteltua ja ravailtua alkoi poitsu vertyä. Sitten mentiin muutamaan otteeseen ravissa ristikkoa ja sitten alettiin hyppiä vähän enemmän ja isompaa. Mentiin ristikkoja 50-90cm ja pystyjä 70-95cm. Tässä myös video.

Hyvin meni ja olin todella tyytyväinen Fullikseen. Tarkka silmäinen huomaa meidän blingbling-martingaalit :D

Wallulla oli eilen vapaapäivä, huuhtelin ja päästin kentälle riekkumaan. No eipä se siellä montaa minuuttia juossut ja otin sitten sisälle.
Tänään ihana ystävämme tuli antaa Wlle Bemer-"sähkö"hoitoa. Patja selkään ja poitsu nauttimaan. Puolen tunnin päästä olimme valmiita ja pääsin maneesiin kävelyttämään ukkelia puoleksi tunniksi. Teimme myös heilautus-harjoitteita ja sen jälkeen poju sai karsinan "täyteen" ruohoa. Oli tyytyväinen lähtiessäni.

Huomenna sitten Fulliksen kanssa maastoon ja Wallun kanssa jatkamme harjoituksia ravin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti