sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

ilta-aurinko

Perjantaina Fulliksella oli maastopäivä. Ilman satulaa ja menimme pitkin metsäreittejä ja pellonreunoja. Ravailimme ylämäkiä ja kohotimme pojun kuntoa menemällä isoja ylämäkiä ja alamäkiä ja hiittisuoralla mentiin koottua laukkaa lyhyitä pätkiä. Välillä myös lisättyä ravia hyvin lyhyitä pätkiä, sillä Fulliksen ravi on hieman pompottavaa ja varsinkin kun menee ilman satulaa.

Wallun kanssa perjantaina tehtiin jumppajuttuja ja hieman ravia ympyrällä. Poju ei ollut mitenkään "yli" virkeä mutta ei väsynytkään joten hyvin jaksoi kuunnella.

Lauantaina Fulliksen kanssa menimme satulan kanssa raviradalla ravia niin lujaa kuin pojusta pääsi ja tuli todettua että kyllä siitä vauhtia löytyy. Menimme ravissa myös ylämäkiä, ja samalla "leikin" monte-ratsastajaa, kävi kyllä jaloille.
Wallulla oli eilen vapaapäivä, eli sai olla möllöttää ja riehua pihalla.

Tänään menin aluksi Wallun luokse, ja tein puomijuttuja pitkästä aikaa ja ukkeli yritti muistella miten jalkoja piti asetella. Kyllä se sitten sieltä muistui, mitä nyt muutaman kerran meinasi lentää nurin kun ei nostanut jalkoja tarpeeksi ja sitten mukkelis makkelis. Otin välillä pojun myös ympyrälle ja siinä lyhyitä pätkiä ravia, niinkuin ohjeissa sanotaan. Pari pierupukkia tuli mutta ei niin paljoa kuin ennen, kauran vähentäminen on tainnut olla syynä pukkeihin, kilipää kun herra tuppaa olemaan.

Fulliksen kanssa olimme tänään kentällä tuuppaamassa koulua. Teimme paljon ravissa suunnanvaihtoja ja kiemuroita ja kaikkea mahdollista mikä avaisi lapoja. Otimme jonkun verran laukanvaihtoja ja kokoomista joka askellajissa, oli pieni tahtojen taisto sekin, mutta myöntyi sitten vatsalihaksilleni (huutavat hallelujaa tällä hetkellä) ja koitin ratsastaa koko ajan ilman ohjia eli ohjat roikkuivat melkein löysinä mutta kuitenkin "tuntumalla" etteivät ne kuitenkaan heiluneet kaulaa vasten.
Lopuksi menimme raviradalle käppäilemään loppukäyntejä ja nauttimaan ötököistä (iy) ja ja nautimme nyt siis todella nautimme laskevasta ilta-auringosta joka ihanasti lämmitti vielä.

Huomenna ehkä sitten maastoon Fulliksen kanssa ja Wallun kanssa kunnon puomityöskentelyä. Pitäis viikon päästä mennä kokeilemaan satuloita (JEEEEE) ja sitten 10 päivän päästä olis tarkoitus mennä Wn selkään.
Samalla silloin tulee myös fysis joka katsoo parhaimmista satuloista sen oikean ja sitten ttarkistaa Wn kunnon ja miten ollaan edetty.

Fulliksen kanssa meillä olisi tiistaina Robbyn valmennus ja torstaina aluevalmennus, jonne menen siis Fulliksella. Nyt pitäis katsoa myös jotkut kisat mihin voisin mennä tuon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti