maanantai 27. kesäkuuta 2011

kisat ja eläinlääkäri

Oltiin sitten sunnuntaina aluekisoissa tuomarinkylässä, este-jusseissa. Kisat menivät todella hyvin, oli aivan mahtava sää ja vaikka olikin paljon lähtijöitä niin aika meni ratsukoita katsellessa.


90cm alkoi jo kymmeneltä mutta itse lähdin viimesten joukossa joten tulimme vasta 11;sta jälkeen paikan päälle ja sitten ratoja katselemaan kun ei rataa itse päässyt kävelemään. Onneksi oli helppo rata ja sitten heppa kuntoon.

Verryttelin melko vähän, kävelin paljon ja ravasin paljon, mutta hyppyjä otin vain 3-5 yhteensä. Sitten taas käveltiin ennen suoritusta.

Radalle päästyämme otin hyvän ja reilun laukan ja eikun suorittamaan. Menimme itseasiassa melko lujaa mutta videossa se ei välttämättä näy niin hyvin, MUTTA sen ansiosta tulimme sijalle 5 !! Aluksi tulimme sijalle 4 mutta sitten ohi meni eräs ratsukko.
Fullis oli erittäin hyvä, sitten palkintojen jakoon ja heppa traikkuun odottelemaan.

Seuraava luokka alkoi puoli kaksi ja oma lähtöni oli joskus kolmen aikaa joten kävelin radan ja katsoin muita ratsukoita.
Kun lopulta hain Fulliksen kävelin taas ensin paljon, otin kolme hyppyä yhteensä ja sitten odoteltiin vuoroa.
Meinasin vielä ennen vuoroa ottaa laukkaa mutta sitten en kerennytkään vaan meidän piti mennä odottamaan vuoroamme kentälle.

100cm rata meni todella hyvin, olimme nopeita mutta sitten 5. esteellä oma käteni heilahti hieman alas ja Fulliksen takajalat reagoivat tähän joten puomi tipahti. Tulimme lopulta luokassa 17, mutta luokka oli jaettu kahtia koska lähtijöita oli noin sata.
© Noona H http://noonankuvat.urli.net/

Aluksi kiukutti oma moka, mutta olin kuitenkin todella ylpeä pojasta. Sillä jos ei olisi puomi pudonnut olisimme olleet luokassa toisia!

Wallu oli onnistunut törkkäsemään silmänsä johonkin, TAAS!! Joten eläinlääkäri kävi tänään ja kuten jo itse totesinkin oli siellä vain naarmu, mutta antibiootteja tuli ja metacamii ja kaikenlaista muuta.

Ell. otti myös koepalan solumuutoksista, ettei vain ole sellainen tauti joka tulee ja tulee ja menee ja menee ja tulee igen. Sillä viime kesänä/syksynä oli silmässä koko ajan jotain.

Mutta säikähdyksellä selvittiin, ei sen pahempaa ja sitten valmennus siirtyi vasta loppuviikkoon sillä kisat menivät niin hyvin ja täten päätimme että olisi hyvä siirtää valmennus vasta loppuviikkoon niin saa poju levätä.
Tänään Fulliksen kanssa maastossa ja Wallu-parka rauhoitettiin joten vapaa päivä sitten iski.

Huomenna olisi tarkoitus mennä hammaslääkäriin, minun, kian, mutta iy iy iy iy yök, että inhoon niitä surisevia ääniä ja sitä valkoista huonetta ja iyh. Mutta pakko mikä pakko.. Toivottavasti selviän hengissä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti