sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

kisat ja junnumiitti

Noniin pitkästä aikaa. Tänään olin kisoissa Fulliksen kanssa Sea Horse Weekissä. Menimme 110cm luokan sillä tulimme vasta torstaina junnumiitistä ja pojun piti saada hieman levätä joten siksi siis vain yksi luokka.

110cm meni vähän huonosti, kolme puomia alas ja jo radan alussa huomasin että Fullis oli väsynyt joten ei jaksanut nostaa jalkoja kunnolla.

Olin kuitenkin melko tyytyväinen suoritukseen sillä loppurata sujui jo paremmin kun sain sen pohkeen eteen ja sitten kotia kohti.

Junnumiitti meni ihan ok. Valmentajat eivät olleet oikein mitä odotin mutta onneksi itse sain suht hyvän valmentajan joka on minulle aikaisemminkin pitänyt joitain tunteja silloin kun ratsastin vielä Peikin ratsastuskoulussa.
Mutta leiri itsessään ei ollut sellainen kuin odotin mutta tulipahan sekin koettua. Ensi vuonna sitten ulkomaille jos hyvin käy.

Nyt olis kovasti etsinnässä kisakaappia ja Vereduksen suojia.. Mutta kisakaappia ei löydy melkein mistään, tai sitten ne ovat sellaisia metallisia jotka eivät sovellu oikein käyttöön.

Vielä leiriin, sunnuntaina siis ratsasteltiin itsenäisesti käytiin uittamassa tai no hepat pääs vähän polskii vettä. Maanantaina ekalla tunnilla hypättiin jo 100cm molemmin puolin ja Fullis oli ok.
Tokalla tunnilla menimme Derbykentälle ja hyppäsimme siellä kaikkia derbyesteitä. Menimme ensimmäisinä ja Fullis oli aivan mahtava. Se oli niin innoissaan kun pääsi hyppimään muutakin kuin rataesteitä.

Tiistaina oli sitten vain yksi tunti ja sen vietimme maastoesteillä. Olimme vedessä ja metsässä ja kaikenlaisia esteitä tuli mentyä ja F oli omassa elementissään. Menimme melko isoja tukkeja yms muita maastoesteitä mutta oli hauskaa.

Keskiviikko meni sitten taas rataesteitä harjoitellen ja uusintaratoja tehden. Toka tunti oli sitten kevyempi koulupuomitunti, ja Fullis näytti että osaa hänkin mennä koulua hienosti. Laukanvaihtoja teimme siis ja voltteja sun muuta.

Torstaina oli sitten kisat ja ukkonen oli juuri hyvin saapunut kisojen alkuun mennessä. Noh, Fullis sitten vähän innostui ja menimme radan suht nopiasti kaksi puomia pudottaen.

Leirin aikana oli myös leiriolympialaiset. Siinä me valmentajien ryhmien mukaan teimme kaikkia suorituksia ilman hevosia. Noh yllätysyllätys Johkun ryhmä, eli me, voitimme. Olimme aika monessa tehtävässä kyllä ylivoimaisia. ;d

Nyt viikon ajan poju saa levätä vähän enemmän ja sitten ensi sunnuntaina riihimäelle aluekisoihin 100cm ja 110cm.

Wallulla aletaan nyt treenamaan vähän enemmän jos pian pääsisi hyppäämään, mutta jos poika ei kuntoudu siihen tavoitteeseen mikä sille on asetettu, pääsee W eläkekotiin.

Tosiaan nyt Full Moon on siirtynyt myyntiin eli yhteydenottoja Noora Tökkerille (TB-stable)!

2 kommenttia:

  1. http://www.hevosia.com/hevosia%20ja%20tarvikkeita.htm (selaa alas) Winnie-kaappi on tosi kiva! http://www.kolumbus.fi/pentti.valokari/index_files/Kisakaappi.htm

    VastaaPoista
  2. täytyypä katsella :) kiitoksia vain!

    VastaaPoista