torstai 7. heinäkuuta 2011

läkähdyn

Molemmilla pojilla oon maastoillu aikas paljon, menny paljon ylä- ja alamäkiä. Kunnon kohotus siis molemmilla herroilla päällä.
Wallu ja Donna 

Tiistaina oli estevalmennus. Ei ole kuvia, mutta ei se haittaa. Menimme rataa joka meni sitten loppujen lopuksi todella hyvin.
Aluksi tulimme pysty - okseri - pysty ja aina eka väli piti ratsastaa melko normaalisti ja toisessa välissä piti sitten olla vähän pystymmässä ja asennolla jarruttaa hieman, ei kädellä.

Tulimme lopuksi radan muutaman kerran, puomit putoilivat välillä ja yksi lensi jopa niin että osui jalkaani. Tulimme vielä kerran radan ja kaikki puomit pysyivät kannattimilla, mutta Robby sanoi että Wallun kanssa noilla puomeilla ei hypätä. Ovat liian ohuet (oisko nyt 80mm?? eli siis 8cm). Pitää siis käydä ostamassa uusia ja sitten tehdä lisää reikiä tolppiin että sais nostettua vähän mutta ei liikaa.
Wallu ja paras kaveri niksu

Koko lauma
Wallu pääsi tiistaina myös isoon laumaan ja sai sieltä heti parhaan kaverin. Huomasi kyllä heti että ukkeli ei ole koskaan ollut laumassa sillä hän ei oikein tajunnut sitä ideaa.

 Oli kyllä todella tyytyväinen että pääsi kavereiden kanssa ulos koska pojusta huomaa kun on yksin että kaverit puuttuvat.

Tässä lopuksi video kun poju lähti aivan hirveätä vauhtia kavereiden luokse ja hirnuu vielä niille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti