lauantai 2. heinäkuuta 2011

kesäfiilis

En oo taas pitkään aikaan päivitelly mutta on ollut muuttoa ja kaikkea muuta tekemistä joten aika ei riitä kaikkeen.

Wallu muutti torstaina uuteen paikkaan, samaan paikkaan kuin Fullis joten nyt on paljon helpompi liikutella heposia. Wallu oli ensimmäisen yön sisällä ja sitten pääsi pikkulaitsalle ja maanantaina pääsee kaverien luokse isolle laitsalle. W on viihtynyt ERINOMAISEN hyvin varsinkin kun naapuritarhassa on kaksi kivaa kimulia joiden kanssa on kiva höpötellä.

Torstai aamuna minulla ja Fulliksella oli estevalkku. Robby teki radan ja sitä sitten tultiin erilailla. Piti tulla sisäreunaan ja ulkoreunaan. Esteet olivat lopuksi noin 110cm. Fullis oli hieno ja teki työt kuten piti. :))

Tänään mentiin Erika - Fullis ja minä ja W maastoon. Fullis ja Erika meni edeltä koska Wlle tämä oli uutta ja jännää joten laskettiin stressin tasoa näin, samalla saatiin myös kaksi kärpästä samalla iskulla eli molemmat hevoset saatiin liikutettua.

Aurinko paistaa ja paistaa ja paistaa vielä vähän lisää. Kuuma on joten hevoset liikutellaan iltasella tai aamusella. Mutta Tänään olin myös Nevaksessa Nellin mukana, Ziggeä moikkaamassa.

Vähän lyhyt postaus mutta ei ole oikein mitään mielenkiintoista kerrottavaa joten turha tässä alkaa mitään turhaa sönköttää.

Nautitaan auringosta nyt kun sitä vielä on !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti