torstai 28. heinäkuuta 2011

sataa sataa ropisee pilipili pom!

Kauhee ukkonen päällä ja vettä tulee kaatamalla. Aamulla on käyty tallilla kun eläinlääkäri tuli katsastamaan Wn silmän. Haava ihan ok parantunut mutta nyt alkoi joku ihme voidekuuri silmään sillä epäillään että sillä ois joku virus joka aiheuttaa nää silmäjudelit.

Aamulla ois pitäny käydä liikuttaa Erikan ponski Niipanaapa mutta ukkosti ni en sitte viittiny lähtee joten illalla sitten vasta ja samalla liikuttelen omat pollet.

Sunnuntaina on sitten Riihimäellä aluekisat katsotaan miten menee, toivottavasti hyvin. Hypätään siis luokat 100cm ja 110cm.

 Pitäis taas pikkuhiljaa alkaa kunnolla treenaa Wallun kanssa, eilen mentiin gramaaneilla että selkä sais vähän pyöreyttä ja huomas kyllä että vaikka ratsastinkin noin tunnin ja yli puolet siitä käyntityöskentelyö niin koko hevonen oli hikinen.

Yksi asia minkä hikoilun aiheutti oli moottorisaha pihalla mitä piti kauheasti kytätä ja siis sitähän se hermoili.

Nyt tavoitteena meillä olis syksyllä muutamat koulukisat ( oon jotenki innostunut nyt vähä koulukisoista :D) ja estekisoja jos vaikka kerittäis eholla käydä hyppelemässä. Tietenkin hevosen ehdoilla eli miten parantuminen sujuu.

Fulliksella meillä nyt ei oikein tavoitteita ole muuta kuin jos riihimäellä menee hyvin niin sitten elokuun puolessä välissä olis 110 cm arv. A.2.0, Mini-Hunting Derby ja sinne siis tähdättäis..


Tosiaan Fullis on nyt kokoajan myynnissä huomenna mahd. joku tulossa katsomaan ja kokeilemaan en oo aivan varma vielä. Mutta toivottavasti löytää hyvän kodin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti