maanantai 11. heinäkuuta 2011

kisat

Nyt on viikonloppu ohi ja Husö Jump - kisat ohi. Olin joka päivä paikan päällä, mutta perjantaina ja lauantaina itse kisaamassa.

Fulliksella menin perjantaina 100cm ja verkassa oli hieman löysä eikä oikein suostunut kuuntelemaan. Radalle päästyä kaikki meni päin mäntyä. Aluksi tuli pari pientä pukkia ja muuta sählinkiä jonka jälkeen päästiin kuitenkin matkaan. Jalustimet ja ohjat lähtivät radan aikana monta kertaa ja täytyy myöntää että suurin osa rataa hevonen ei ollut täysin kontrollissa. Joten siis koko rata mentiin tuhatta ja sataa, perusrata oli puhdas ja uusinnassa ensimmäinen este putosi. Aivan turha pudotus, sillä hyvä kun edes ponin jalat osuivat puomiin ja puomi tuli hidastetusti alas. No tulimme kuitenkin sijalle 5 ja aika oli paras.


Lauantaina sitten oli vuorossa 110cm. Verryttelyssä Fullis oli sûper ja radalle mentäessä se oli hieman laiskahko joten kakkoseste tuli alas mutta kuitenkin paljon parempi kuin edellispäivänän ja kuunteli siis erittäin hyvin. Joku muu este tuli myös alas ja se johtui kun toin itse hevosen hieman liian lähelle.
Olin kuitenkin tyytyväinen poikaan ja vietiin sitten kotio.

Nyt on taas maastoilupäiviä edessä ja yksi kouluvalmennuskin saadaan tuupattua sinne väliin ennen junnumiittiä.
Huomenna mennään äiskän kanssa maastoon joten molemmat heposet saadaan kerralla liikutettua ja sitten iskä halusi myös mennä hevosen selkään joten lupasin lähteä taluttelemaan maastoon.

Videot tulevat hieman myöhemmin ja kuvia jos löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti