lauantai 30. heinäkuuta 2011

diudiudidu

Eilen (torstaina siis) liikuttelin Nirvanan maastossa kävellen ja Fulliksen kanssa oli kova koulutreeni menossa. Ajoittain oli ok mutta välillä ei meinannut millään keskittyä. No siinä kun oltiin tunti väännetty päätin lopettaa (no kello oli kans kyl jo kymmenen illal että...) ja sitten hain Wallun laitsalta ja annoin iltamössön ja lähdin kävelyttää raviradan ympäri muutaman kerran jotta vertyis vähän lihaksest eilisestä rankasta koulutreenistä/selkäjumpasta.

Onnistuin eilen myös hajottamaan rakkaan puhelimeni se vain lipesi käsistä puhuessani siihen ja skootterin lattian kautta se tipahti kiviselle pihalle (huom! kivet olivat isoja ja teräviä) joten näyttö rikki ja jos nyt tässä lähipäivinä sais uuen.

Tänään liikutin Nirvanan kentällä ja menimme koulua. Hain alkutunnista ponia alas taivutelemalla paljon ja ympyröitä tekemällä.

 N alkoi rentoutua ja vetristyä kunnolla ja ravissa teimme samaa. N alkoi todella työskennellä takajaloilla ja selällä. Laukassa sama homma olin positiivisesti yllättynyt pikkuponitamman osaamisesta. Loppukäynnit mettässä minne jo melkein eksyimme. Pari namia sai ( sori eeeeerika mut oli pakko antaa ku se katto sillai)..

Fullis oli tänään ihan ok, ehkä hieman kankea eilisestä kouluväännöstä mutta vetryttyään (onkohan toi ees oikee sana) alkoi kulkea ihan hyvin. Oli myös todella kiltisti kuten aina kokeilijan kokeillessa.

Wallulla oli vp tänään, osasyynä se että piti lähteä jo tallilta joten lääkkeet simmuihin ja takas laitsalle.

Voisin tässä joku päivä tehdä varustepostauksen mihin laittelen varusteita mille olisi tällä hetkellä käyttöä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti