tiistai 6. maaliskuuta 2012

hyppyjä taas ja vähän shoppailua hih..

Kerron nopeasti eilisestä. Elikkäs elikkäs, mentiin siinä neljän aikoihin tallille ja siinä samalla matkalla käytiin postissa sillä uusi rakkauteni oli saapunut. GPA Extremefinally, eihän sitä oltu odotettu ku lähes puolttoista kuukautta.  No mutta se siis vihdoin tuli ja tällä kertaa oli oikea koko ja oli kyllä mukava päässä. Oivoi.
¨


Tosiaan liikutin kyllä hevosenkin, mentiin Nellin kanssa maastoon kun oli niin ihana ilma. 
Aurinkolasit naamalle ja kohti ääretöntä. Matkaan meni semmoinen reilu puolttoist tuntia ja täytyy sanoa että loppumatkasta molemmilla perseet vähän puutu kun ilman satulaa mentiin 
ja saatiin välillä tehdä oikein töitä että hevoset kävelisivät vain, enemmänkin Nelli kun ei ne meinannu pysyy meidän perässä.


Enivei, tänään mulla oli estevalmennus. 
Sain videonkin! 
Mulla kun on porukat kotona melkein koko viikon (ne kun onnistuu satuttamaan itsensä, toisellä häntäluu murtunut ja toisella yläkroppa venähtänyt joteeeen..
Hiphei olkaa onnellisia sillä harvoin tälläistä tapahtuu, ja tosiaan pääsette sitä katsomaan ja arvostelemaan kuinka hyvin (huonosti...) mennään.  Videoista varmaan näkee myös kuinka mun nilkat antaa periksi välillä ja se kipu on tuskaa. Mulla siis on erittäin huonot nilkat ja nilkkatuet pitäis olla. Asiaa huonontaa vielä se kaksi vuotta sitten ollut kolari.
Wallu oli aika energinen ja sai mut välillä vedettyä oikein kunnolla satulasta kun halus vähän vänkyröidä. 


Tultiin aluks paljon jumppaa, kun eholla oli mennyt hyvin ja parin viikon päästä on ypäjän kisat. Sit otettiin erilaisia harjoituksia ja niitä näette videolta. 


Sitten kun olin päässyt kouluun ja sieltä pois niin lähdimme vähän shoppausreissulle. Suunnitelma oli tämä Idän Ratsu - Hööks - Vaasan Leipomo - Puuilo mutta Idän ratsu jäi pois sillä se olikin kiinni kun niillä on uudet aukioloajat ja kas kummaa se ei oo just tiistaisin auki... 


Ja mä haluaisin käyttää sen lahjakortin äkkiä pois kun se meno on nyt vähän niiin... 
Hööksistä me sitten ostettiin koirulille kuonopanta + nahkahihna. 
Kuonopanta sitä varten kun se vetää aika paljon ja noi yhet ei pysty viedä lenkille jos se vetää niin thatswhyyy ja sitten talutushihna kun edellisen oli saanut poikki. 


Sitten sieltä tuli mukaan vielä mulle uudet ohjat. Pony- kokoa kun noi nykyiset ohjat on vähän pitkät ja ne menee huovan ja satulan alle hypätessä niin nyt ei mee kun on lyhkäsemmät !


Puuilosta sitten tuli vielä E-vitamiinia ja klipsu enkkuvilttiin että pysyy kii, edellinen kun tippui maneesin katsomon alle. Sitten itse ostin vielä uuet jalustimet kun oli niin halvalla ja noi nykyiset turvajalustimet jotenkin joustaa niin mun nilkat ei oikein tykkää. Ostettii kyll jotain herkkuiki sielt kaupast mutt ei kerrota niistä. Leipomosta ostettiin lihiksiä ja vaniljamunkkei, omnomnom. 





Elikkäs päivän shoppailu saldo;
Hööks
- kuonopanta 13,90€
- hihna  34€
- kumiohjat 17€
Puuilo
- E-vitamiini 19.90 €
- klipsu 1€
- jalustimet 36€


Tässä vielä video päivän estevalmennuksesta


1 kommentti:

  1. Workout - Clock shows about 40 minutes you're going to eat, so you'll
    beachbody p90x always have delicious food that supports your fitness or weight-loss
    program. Good luck with which will stimulate many different groups of muscles
    therefore the muscles cant become accustomed to it. This is how
    p90x or improve your physical condition you'll find muscular strength and breath exercise routines. In this program you are doing aerobic workout routines couple of weeks off, then was ready to get back at it!

    Look at my website; %anchor_text%

    VastaaPoista