sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

ypäjä reissu done

Jeppis joo eli en oo nyt päivitellyt vähään aikaan kun aika ei ole riittänyt koneelle. Kyllä, mulla on muutakin elämää.
Elikkäs jooo, perjantaina lähdettiin puolilta päivin ajamaan kohti ypäjää ponsu kyydissä. Oli ihan kivasti siellä takana, olin laittanut back on trackin sille selkään matkan ajaks. Saavuttuamme perille kävelytin ukkelia jonkun aikaa, se kun oli joutunut tasapainottelemaan traikussa lähemmäs kolmisen tuntia.
Heppa karsinaan ja heinää sille ja sit vähän tutkailemaa paikkoja. Heitettiin ensin kamat karsinan eteen ja sit omat kamat huoneeseen.

Kävin kattomassa perjantain Warm up- luokkien radan ja sen sai hypätä miten halus ja missä ajassa halus ja miten päin halus ja halusko ollenkaan tyyliin.
Meillä meni tämä esteosuus aika huonosti, ajattelin tätä vain harjoituksena ja laukka ei pyörinyt ja tuli huonoja lähestymisiä ja mulla lähti jalustimet ja vaikka mitä.

Lauantaina taasen meillä oli oikein hyvä päivä.
Herätys 6.30 ja heposelle aamuheinät ja aamusafkat ja sit putsailin vielä vähän karsinaa. Sit menin itse syömään ja laittamaan kisakamat ittelleni päälle. Menin heti syömisen jälkeen harjailemaan hevosta ja laittamaan sille suojia. Vähän ennen kasia kävelin radan läpi ja suunnittelin tiet ja kaiken.
Hepan selkään hoplaa ja alkukäyntejä melko pitkään kunnes mua tultiin jo huhuilemaan verkkaan. Tuli siis hieman kiire verkata mutta kuitenkin piti verkata huolellisesti ja hyvin kaikki läpi. Mulla oli myös onneksi apua siellä.

Rata oli itsessään erittäin onnistunut ja loistava, videolta voitte katsoa sitten loput. Täytyy mainita että kaikki nollaradat sijoittuivat ykköseksi eli myös me ja kotiinhan sieltä lähti mukaan ruusuke ja esinepalkintona suojat joita meillä on kaapit pullollaan.



Metrikymppi oli hieman myöhemmin iltapäivällä ja siinä kävi samalla lailla, eli verkkaan hieman myöhässä mutta rauhallinen verkka kuitenkin loppujen lopuksi.
Rata oli itsessään samanlainen kuin metri mutta tein pienen mokan joka sitten tiputti kasi esteellä puomin. Muuten molemmat radat olivat oikein hyviä ja onnistuneita.



Tänään kävelin toooooooooodella pitkät alkukäynnit eli noin 40 minuuttia, olihan mulla tosin siinä juttuseuraa että sen takia vähän venähti ja sitten otin kevyesti ravia eteen-alas ja laukkaa pitkin ohjin pitkin maneesin seiniä.
Loppukäynnit vielä maastossa seuran kera.

Mä en nyt jotenkin saa sitä metrikympin rataa tänne näkyville mutta tässä on sinne osoite KLIK :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti