sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

dingelidong

Tooooorstaina tein jotain en edes muista mitä. Perjantaina tein myös jotain ja lauantaina ömöm..
Muisti pätkii kyllä pahemman kerran mutta, eilen oli lauantai ja aivan niin.  Torstaina pidin pojulle vapaapäivän sill itse olin aamulla hermotesteissä jälleen ja sitten kun siellä olin ollut sähkönjohtimena ja neulatyynynä oli jalka vähän hellänä joten ratsastamisesta ei olisi tullut mitään. Keskiviikkona W oli ollut hieman väsynyt joten myöskin tästä syystä vapaapäivä.
Perjantaista ei muistikuvaa kai mä jotain kouluväänsin.
W oli perjantaina todella energinnen ja mentiin sitten pitkin maneesin seiniä, sen verran muistan. Päätin että tuollaisia vapaapäiviä sillä ei siis enää tule olemaan, vaan vapaapäivät ovat maastopäiviä. Ratsastin myös sen erään tamman.

Eilen Menin kentällä ja tein todella paljon aluksi ravissa töitä. Kierreltiin esteitä ja tehtiin paljon voltteja. Välillä W sai hulluja pukkikohtauksia tai otti takapään alleen ja läks menemään.
Sain kuitenkin melko hyvin välillä rauhoiteltua äänellä. Laukassa teimme myös paljon ympyrällä. Paljon pidennyksiä ja sittten taas hieman lyhyempänä.

Lopuksi tulimme pari kertaa niit esteitä siellä. Aluksi ravissa molemmista suunnista ämpäreitä vai mitälie purnukoita ne on.
Tuli kauhea blackoutti mitä ne on mutta saatte kyllä selville kuvasta.
Korkeutta tällä huimalla esteellä oli noin 60-70cm. Otimme laukassa samaa, molempiin suuntiin ja sitten jatkoimme valkoiselle pystylle jolla oli korkeutta sellainen metrinen.

Tulimme sitä myös pari kertaa. Jatkoimme kerran vielä muurille ja se oli noin 110cm korkea.

Pari kertaa askeleet eivät sopineet ollenkaan mutta W teki omat ratkaisut ja päästiin yli helposti ja kuitenkin hyvin nätisti.

Hyppäsimme vain muutaman kerran sillä tällä viikolla ei ollut valmennusta. Saas nähdä pidämmekö ensi viikolla vai milloin.

Tänään olisi tarkoitus ehkä jopa jotain koulu mennä ja sitten se tamma.
W halusi kuvaan kun yritin ottaa esteestä kuvaa


Voisin tehdä teille myös siitä Teneriffa-matkasta, siellä olleesta ratsastustunnista videon jotta näette millaisella söpöläisellä (..hirvityksellä) menin.

3 kommenttia:

  1. tynnyreitä on vissiin oikeelta nimeltään noi ämpäri purnukat :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOOO siis niitä juuurikin tarkoitin :DD tosiaan lyhyet yöunet veroittavat muistia :DD

      Poista
    2. on juu huomattu itelläki :) piti munkin vähä miettii että mitä ne on ku ämpäri-purnukka mikälie kuulosti nii hassulta :DD

      Poista